onsdag 7 september 2011

Blixtlås eller blixtöppen?

Idag skulle mattes humörkarta bäst illustreras av stora, mörka åskmoln med hotande blixturladdningar. Dessutom går hon och muttrar om att försäkringar för veterinärvård nog är bra, men att det skulle behövas ett föräkringsbolag som erbjuder d-r-u-l-l-e-försäkring för kissemissar. Vad kan hon mena med det? Och allt bara för att lillmissen lärt sig dyrka upp blixtlåset till axelremsväskan. Så nu har matte en väldans massa mini-headset liggande på hallgolvet. Undrar om Rasmus skulle börja klösa rispor på stolsbenen för varje sladdetti som han knipsar av?

16 kommentarer:

 1. Kajsa i synnerhet fnissar hysteriskt! Maurice ser mest imponerad ut! "jamarns missekisse - all heder till Kvittermissen! Det var stiligt gjort, dyrka upp blixtlås!!! Vi tycker det var en bra idé att göra en skåra för varje sladettioffer!!! Han kan klösa till en totempåle just för detta ändamål!
  nosgos å gottisar och beundrande kudos
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Matte ville väl ha det där headsetet i flera delar annars had hon väl inte ställt väskan så lillmissen kom åt den??Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Dyrka upp blixtlås? *stora ögon* Oj, det skulle jag också vilja kunna! Här har småbrorsorna roat sig ikväll med att rulla ut en hel toarulle i badrummet och rivit den i småbitar. Det såg jamarskoj ut, men jag hörde att matte kom och var smart nog att sätta mig utanför och se oskyldig ut. Brorsorna är riktigt bra ibland, för de får skulden för det mesta nuför tiden... *fnissjam*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Wow vilken misse du är som lärt dig dyrka upp blixtlåset i din mattes väska.
  Jag är djupt imponerad !!!
  Förstår inte alls vad er matte menar med att det hade varit bra med en missedrulleförsäkring ???
  Det är väl jättebra att lillmissen kan gå och hämta grejer åt matte ur hennes väska :)

  SvaraRadera
 5. Föga förvånande har min husmor samma tankar som din fast med den skillnaden att det i vårat hem gäller hundarna (så klart). KlumpedunsLeo fixa till det ordentligt i dag när husmor kom in efter en väldigt kort biltur på tre minuter. Men det fattar ju inte Leo utan blev glad som solsken och anföll husmor med största glädjekramen.
  Vill förtydliga att han väger 61 kg.
  Mattes telefon far ner på golvet och batteriet far åt ena hållet medans självaste telefonen sakta men säkert glider in under diskbänken och ner i golvbrunnen som saknar galler sedan en tid tillbaka.
  Så en klumpedunsdrulleförsäkring skulle vara att föredra här hemma, JA!

  SvaraRadera
 6. KAN man dyrka upp blixtlås? KAN man dela ett headset i många bitar? Oj, vad jag har mycket att lära! Men vilken användning skulle hon ha av en drulleförsäkring för missarna? Hon menar väl inte headsetet? Om hon nödvändigtvis vill ha bara ett i stället för flera, kan hon väl hämta silvertejpen?

  SvaraRadera
 7. Drulleförsäkring för katter? Pffft, urfånigt. Vi är ju viga och smidiga, till skillnad från tvåbeningar.

  SvaraRadera
 8. hihi Nu förstår Matte en del kommentarer från er Matte om att Ligans Matte har sladdar både här och där framme här hemma.
  *klappar om Matte lite*

  SvaraRadera
 9. Vi är djupt imponerade av Kvittermissens senaste bedrift. En ny sladetti tillverkat av mattes hedset...
  Jaja, han ÄR talangful, Rasmus, som till och med kan öppna ett blixtlås!
  Matte förstår varför er matte vill ha en missedrulleförsäkring, fast hon undrar om den skulle täcka sladettin också??? DET var väl ingen olycka, utan en medveten handling av sladetti tillverkaren. *fniss*

  =^.^=

  Nosbuffar grabbar och en tröstekram till er matte från vår

  SvaraRadera
 10. Drulletassförsäkring kanske skulle vara bra ;)
  /Jam & Kram!

  SvaraRadera
 11. Oj, dyrka upp ett blixtlås *stora ögon* Hur gör man då?? Rasmus är ju en riktig "catburgler"

  SvaraRadera
 12. Mjau, är man expert på avknipsning så är det ju givet att man går genom eld och blixtlås för att få tillfälle att utöva sina talanger.
  Trist att matte inte uppskattar dina framtass inom dessa oerhört kattplicerade verksamheter.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 13. Oj, vilken talang *Avundsjuk*.
  Vår matte är så osportslig att hon har sladdlös mus. (våra favvosladdar)

  SvaraRadera
 14. Är det nån form av gulleförsäkring hon tänker på? Annars förstår jag inte alls vad hon menar.

  SvaraRadera
 15. Men ta en krita och måla solar på den där humörkartan ^^
  Förresten vi är tillbaka.
  Kaninsniffar på er!

  SvaraRadera
 16. Fniss. Tycker matte borde upps-katta att avknipsarmissens uppdrag. Nu får ju matte anledning till att shoppa lite och vilken matte gillar inte det?

  Nosgos

  SvaraRadera