lördag 3 september 2011

Fortfarande Stationskatter

Stationskatterna. Det är vi, det. Vi bor högt uppe, på nionde våningen, med en fenomenal utsikt. Bland annat över en tågstation, som vi noga övervakar. Hur det skulle bli med Stationskatteriet när vi flyttar har vi inte riktigt hunnit fundera på.


Så idag skickade vi ut matte på spaningsuppdrag. Vi vill ju se vart vi ska flytta! Matte traskade lydigt iväg med kameran. Enda problemet var, att det var punka på batteriet. Eller om det är batteri-torsk? Slut på krämen? Äschjam, kameran funkade inte. Så det blev till att ta bilder med ajfånen.


Vår plats för fjäderkotlettspaning.


Uteplatsen har matte lovat att näta in lika snabbt som en burk tonfisk försvinner. Något ditåt, i alla fall. Sedan berättade matte, att vi utan falsk marknadsföring kan fortsätta vara Stationskatter även efter flytten. En bit bort ligger nämligen en PolisStation.


Närområdet verkar inte dumt alls, faktiskt. På gården finns träd, och alldeles utanför uteplatsen är buskar planterade. Vi hoppas att pippisarna trivs bra där, så vi får mycket att titta på.


Findus: Det där låter ju jamarbra. Men hur är det med grannarna? Finns det någon snäll leverkorvsgranne?


Fast matte trodde, att det bara är Gustav som har en snäll leverkorvsgranne. Åtminstone såg hon inte till någon, vare sig med eller utan hatt. Fast det fanns något annat bra i närheten. Ett Grann-Arken Zoo. Inte dumt alls att slippa släpa Everclean så långt, tycker matte. Det förstås, men ännu bättre är om de har ett stort utbud av kattgodis, tycker vi.


Förhoppningsvis välsorterad på kattgodis. *slickar nosarna*


Vi undrade om vi ska packa vårt godis och kattlådan redan nu. Det tyckte inte matte. Den första oktober flyttar vi, och riktigt så länge vill vi nog inte vara utan vår låda.

14 kommentarer:

 1. Så bra att ni kan fortsätta vara Stationskatter. verkar vara ett riktigt bra ställe med uteplats och buskar och grejer. Blir spinnande att utforska! Nedräkningen har väl börjat? Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Det var ju tur att ni även i fortsättningen blir Stationskatter och vi tror nog att Polisstationskatter är en riktigt fin uppgradering av statusen. Och fjäderkotletterna inom tassavstånd, det är ju alldeles förträffligt!!! En månad? Då får matte en massa att göra (huvva för att flyttpacka!) - fast, vi misstänker att hon kommer att få en hel massa hjälp av er tre gosemissar!
  nosbuff å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Oj så spännande, trots att det är ett tag tills flytten. När ni flyttat till ert nya hem, tycker jag ni ska ta matte och gå ner till PolisStationen och presentera er som kattefierade stationskatter.

  SvaraRadera
 4. Då förstår vi varför ni är stationskatter, och att nu få bli polisstationskatter, urfint!!!
  Och vilken tur att få bo nästan bredvid godisaffären!! På det här viset kan ju matte aldrig skylla på att det inte finns kattgodis hemma, bara för henne att gå och handla godis till er!!!
  Vi tipsar om att redan när ni flyttar in hänga ut fågelbollar så att fjäderkotletterna vet vart de ska under vintern, nämligen till er altan! ;)

  Buff
  Linnsen o Frank

  SvaraRadera
 5. [arg Måns]!
  Var du tvungen att jama "slut på krämen", det fick husse att skratta så jag studsade på hans mage, vilket resulterade i att jag inte kunde ligga kvar, när jag väl tassat dit!
  Nosbuff
  Ps. Låter som ett bra Område.

  SvaraRadera
 6. *FNISS* Då ni flyttat så blir ni väl polisstationskatter, mjau
  Så jamars bra att ni får nära till godisbutiken, då kan ju inte er matte skylla på att det inget finns hemma.
  Jama till matte att hon nätar in eran nya tomt oxå.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 7. Jamarns vad bra att ni fortfarande kan vara stationskatter efter flytten! Ni kanske kan få bli polistassistanter? Eller så får ni fråga i djuraffären om ni kan få bli förste provsmakare av kattgodis så kan de sälja tassifierat godis, det tror jag skulle dra jamarmånga nya kunder.
  Ni får passa på att vila er ordentligt nu för det är ett jamarns jobb att kattifiera alla flyttlådor sen, jag och Wilma var alldeles slut efter vår flytt i vintras. Mattar vimsar ju bara till det utan vår hjälp...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att ni kommer att ha polisstationen i närheten. Då kan ni känna er trygga! Bara ni inte åker in i kurr-an!
  Vi önskar att vi också hade en godiskiosk i närheten...eller en Rökt skinka-fabrik där vi kunde tassa in och få oss gratis smakprover!
  Tassa lugnt och så hoppas vi på spinnande rapporter om alla roliga kattonger som ni ska packa!

  SvaraRadera
 9. Jamarn's så mysigt område ♥
  /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 10. Vilken tur både ni och polisen har. I och med det här kan ni ju bli djurpoliser i området och avlasta den andra polisen. Ska bli spännande att se hur ni får det när ni flyttat in.

  SvaraRadera
 11. Att ni slipper byta namn ser jag som ett tydligt tecken på att Ödet verkligen vill att ni ska flytta till ert nya Område.
  Jamar med Kattson att polisen borde vara tacksam över att få tre smarta, snabbtassande tassistenter. Och godisbutiken är ju bara pricken över det berömda i:et!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 12. Verkar vara ett kanonområde juh.
  Blir utmärkt att flytta.
  tazz o kram

  SvaraRadera
 13. åter stort grattis till det nya hemme! kanske för tidigt att packa nu men göra en packlista? ;) så ingen glömmer kvar kattlådan eller kattgodiset! :O

  *nosbuff*

  SvaraRadera
 14. Det är ett evigt packande på dom där tvåbeningarna när det vankas flytt. Vi hade inte så mycket grejer vi behövde flytta med oss, och det vi hade bar dom åt oss! Vi har det allt bra. Vi hoppas att ni kommer få det bra i den nya lyan :D Många bilder ser vi fram emot att se!

  SvaraRadera