måndag 26 september 2011

Delade meningar

Lillmissen och matte har haft delade meningar om saker. Igen. När matte hade lite bråttom till jobbet häromdagen, så glömde hon bort att kattsäkra garderoben. Med andra ord, kedjan sattes inte fast. Gissa vilka som hade rena rama julafton här hemma? Matte hittade massor med röda och vita pälshår på en massa tröjor. Och nattlinne-t-shirten hade helt plötsligt en vädringslucka. En vackert urtuggad cirkel, precis framför naveln.


Nu var det så, att matte hade en klar preferens för att sova i icke vädringsbar t-shirt. Hur ofräscht är inte det? Men det hjälpte inte, hur mycket Rasmus  än jamade sig varm för den såväl snygga som praktiska designen. Matte var orubblig. Hon ville ha sin t-shirt hel. Konstigt. Den blev ju jamarsnygg på det nya viset. Och så kan man enkelt kolla, ifall man fått något navelludd också. Mattar!

12 kommentarer:

 1. Hål i T-shirten så att man kan kolla så man inte har nåt navelludd ?!
  Fnissar så att morrhåren nästan trillar av :)

  SvaraRadera
 2. Det enda råd man kan ge är väl att ni försöker se till att det inte finns nån kedja på garderoben i nya lägenheten. Om matte får träna tillräckligt tror jag hon kommer uppskatta vädringshålen i sina kläder. Det är minsann inte alla som har katter som ser till att såna finns!

  SvaraRadera
 3. Konstig matte ni har som inte gillar hår och hål. Det måste vara jättepraktiskt med ett hål vid magen för att kolla ludd.nosbuff

  SvaraRadera
 4. Väldigt märkligt att matte inte uppskattar vädringsluckorna. Vem som helst skulle ju bli jamarglad för en sån praktisk detalj, och betala dyra pengar för det.

  SvaraRadera
 5. Om vi inte är helt tappade bakom en skällis är det som så att en t-skirt redan har fyra hål.
  Så vad gör några stycken till för skillnad?
  *skumt*

  SvaraRadera
 6. Men det är ju jamarbra med vädringshål i kläderna och man vet aldrig när man behöver kolla efter ludd i naveln. Bra jobbat lillmissen säger vi :)

  SvaraRadera
 7. Märkligt att er matte inte kunde se fördelarna med vädringslucke-designen. Men det är väl bara ännu ett exempel på tvåbeningarnas oförmåga att uppsKATTa vår skickliga tassistens... :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 8. Att nattlinnet nu har en vädringslucka är väl jättebra. Tänk att matte ännu inte litar till Rasmus stensäkra smak och stil.

  Om Rasmus hade varit med i Project Runway hade han lätt vunnit!

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Aldrig att man slutar förundras över tvåbeningarnas dåliga klädsmak. Att de föredrar hela och rena kläder är en riktig gåta.. Vem föredrar inte lufthål och vältuggade kanter?

  SvaraRadera
 10. ni är allt påhittiga fyrtassingar! Ny design på nattis t-shirt, det kanske till och med är en affärsidé...

  SvaraRadera