söndag 13 november 2011

Lurigt i teburken

När Rasmus petade upp kökskåpet idag, uppfattade hans känsliga nos en lockande doft. Kattmynta! Matte hade försökt gömma den i en plåtburk för te, men det lurade minsann inte lillmissen. Med tänderna försökte han öppna burken, men det slutade med att matte hjälpte till. Hon strödde ut lite torkad mynta över våra två klösisar. Även dörrmattan fick sig litegrann, så att vi hade varsin plats att ligga och rulla i den härliga parfymen.


 Findus: Min bräda!


 Isak: Men hallå, vem vill ha ett objektiv i nosen?


Rasmus: Puh, måste nog ta igen mig lite efter allt myntasniffande.


Sedan blev matte glad, för hon hittade igen sin lilla kompaktkamera i en låda och systemkameran i en annan. Efter en stunds letande kom även laddarna till rätta. Suckjam, nu är det väl slut på semestern från allt blixtrande...

10 kommentarer:

 1. Härligt att ni fick njuta av myntan när ni upptäckte den! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Bra nosat!
  Skönt att er matte var givmild med.
  Synd bara att hon hittade blixtsakerna.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Ett ordentligt myntarus är alltid härligt...
  Förstår att ni inte gillar att matte hittade blixtapparaterna, men desto gladare blir vi som får se bilder på er snyggingar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Som om man skulle kunna gömma mynta undan era känsliga nosar. Pffft, störtlöjligt. Men jag tycker Rasmus ser lite sliten ut. *hehe*

  SvaraRadera
 5. Lustigt, jag fick mig också en dos kattmynta i dag, det var några små muffar som mormor haft med sig, som tydligen var impregnerade med detta ljuvliga ämne. Jag gillade det skarpt och blev nästan som en ungkatt igen när jag spelade tassboll med myntamuffen. Matte försökte fånga det hela med med blixtraren, får se hur det gick, kanske det går att visa på bloggen :-)
  Kul för matte och oss att hon hittat sina blixtrare. Förstår att ni är mindre roade, men är man så vacker som vi så får man väl räkna med att tvåbeningarna förvandlas till paparazzi ibland :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 6. Så är det här hemma oxå, så fort vi leker med ngt så tar matte fram den däringa blixtmojängen, HM förstår inte det.
  Ska allt ut och leta efter en sådan mojäng ngn stans, och ta bilder på matte, så får hon se hur roligt det är, *FNISS*

  Tass tass

  SvaraRadera
 7. Bra gjort Kvittermissen! Du såg minsann till att ni fick er ett rus av ljuvlig mynta!
  VI tycker att det var lite bra att matte hittade blixtmojängerna och vi får se ert myntarus. Det går an, om hon inte blixtrar för mycket bara...

  =^.^=

  Kram och nosbuffar grabbar

  SvaraRadera
 8. Jamarn's bra "nosat"/Nospuss!

  SvaraRadera
 9. Var det i själva verket så att ni hade gömt blixtsakerna för matte och hotade att inte tala om var de fanns innan ni fick ett ordentligt myntarus?

  SvaraRadera
 10. Så bra att er matte var på givmilt humör och hjälpte er att få upp burken med kattmynta !!

  SvaraRadera