torsdag 15 december 2011

Det är mycket nu...

Tyvärr har matte inte riktigt tid eller ork för att hjälpa oss med bloggen eller att kommentera så mycket hos våra vänner. Fast vi läser era bloggar varje dag, ska ni veta. Det är mycket nu, som man brukar säga.


Kort kan sägas, att hösten har varit intensiv med en flytt som inföll samtidigt som ett nytt datasystem infördes på jobbet, med mycket övertid som följd. Vår fina inhägnad kring uteplatsen var matte tvungen att montera ned (lugn - vi kommer att få en ny inhägnad har matte lovat). På jobbet är det intensiv julrusch, samtidigt som beskedet kom att tre i personalen kommer att sägas upp, vilket förstås känns oerhört tråkigt och tungt, även om det inte kommer att beröra de i personalen med mattes utbildning och arbetsuppgifter. Så mycket mer beklaganden om detta vill inte matte tassa ner, men det är en förklaring till att vi inte är så aktiva bloggare för tillfället. 


Lite roligheter finns det att se fram emot, trots allt. Som Klosterkatterna nämnt, så kommer vi att få träffa deras snälla gammelmatte Gitte snart. Få se om vi kommer att våga vara framme allihop? Rasmus är ju den av oss som är modigast när det gäller att skaffa sig nya bekantskaper.


 Rasmus: Det är jättekuligt med besök, ju!


Sedan har matte berättat, att hon tänkt skicka upp sådana där hajlöständer till sina föräldrars katter. Jam, en likadan gummikarda som vi har, alltså. De missarna har lite längre päls än vi har och det kan nog vara skönt med en karda som absolut inte luggar. Skulle varit kul att se, om de kissarna tycker lika mycket om löständerna som vi gör.


Så måste vi säga, att den där cafégardinen i köket är rätt trevlig. Ibland sitter vi på varsin sida gardinen, en misse på fönsterbrädan och en på köksbordet, och viftar med tassarna åt varandra. Matte undrar nog en aning över, varför det blivit extra lufthål i tyget. :)


Som avslutning vill vi ha lite skojig filmtajm tillsammans med Simon´s cat. Ha en trevlig torsdagskväll!

13 kommentarer:

 1. Tänk att matte ska träffa Klosterkatternas matte, vi skulle också vilja träffa henne och er matte. Så kul! Hoppas att det blir riktigt mysigt och att ni orkar tassa ner en liten rapport sen. Hoppas att det lugnar sig med mattes jobb.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Ibland måste man prioritera!
  Tråkigt med jobbet, men så är det ibland jamar husse. Roligare att Klosterkatternas matte kommer på besök. De är jamarsnälla hälsar husse som träffat dem på riktigt.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Oj vad skojsigt att träffa klosterkatternas matte! Hoppas er matte får lite julledigt så hon hinner vila upp sig lite.
  Matte fnissade ordentligt åt filmen - nu vet ni hur jag har det med småkillarna...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Min matte har också pratat något om att det är mycket, men jag tycker inte det ser så farligt ut. Hon sitter mest på en stol framför datorn och gör ingenting.
  Hoppas ni får er uteplats snart, men ni har ju åtminstone fönster i spaningshöjd nu. Alltid något.

  SvaraRadera
 5. Det verkar som om det är mycket nu för dom flesta 2-benta ??!!
  Åh så kuligt att ni ska få träffa Klosterkatternas Gammelmatte :)
  Tror inte ni behöver oroa er för er inhägnad ännu , det är ju liksom inte så mysigt att vara ute när det regnar och blåser.
  Simon´s Cat är bara det bästaste som finns att titta på , man blir alltid så glad då :)

  SvaraRadera
 6. Så roligt att ni får träffa gammelmatte Gitte, vår matte är riktigt avis. Jag är övertygad att ni alla kommer hatt hälsa, inte bara tuffingen Rasmus.
  Lite synd att er matte måste göra om uteplatsen, men nu är det väl hennes minsta bekymmer.
  Det är nog mycket för de flesta just nu.

  =^.^=

  Nosbuffar å en kram till er matte från vår

  SvaraRadera
 7. Mjaa,är det inte det ena så är det de andra,människorna är bara sådana ;)
  Spännande med besök :)
  /Jam & Kram från oss!

  SvaraRadera
 8. Matte känner så med er matte, för hon har också haft det lite tungt och tufft på sistone. Men ingen kan vara på topp alltid, det vore omänskligt (och okattligt också för den delen) att begära.
  "Man gör så gott man kan" är ju en klyscha, men matte gillar den och använder sig av den titt som tätt :-)
  Håller tassar och tummar att det blir lite lugnare för er matte snart.
  Matte och jag älskar Simon´s cat!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 9. Ibland kan bloggen få stå lite på sparlåga av olika skäl. Sen tycker jag absolut att ni ska vara framme alla tre när gammelmatte Gitte kommer. Hon är jättesnäll och ni kommer bara älska henne!

  SvaraRadera
 10. Åh, känner med er matte. Här har det också varit lite si och så men gänget har som vanligt piggat upp mig och jag tror nog ni gör detsamma när det gäller er matte. Ni katter är magiska :D <3

  Hoppas det kommer bli lugnare och mera harmoniskt inom kort hos er.

  Kramiz, Styrka och Tass från oss!

  SvaraRadera
 11. Mjau jamarstack för påhälsningen i våran blogg.
  Matte säger att hon då och då åker till Sthlm.
  Kanske hon kan säga till nästa gång hon åker dit?
  vore jättetrevligt säger matte.

  Så trevligt att eran matte ska träffa klosterkatternas matte. Dom har våran matte oxå träffat på riktigt. Dom är trevliga säger matte.

  Tass Tass
  önskar er en trevlig 4:de advent

  SvaraRadera
 12. Ibland orkar man inte med allt och då kan väl bloggandet vara en bra sak att vänta med, internet finns ju kvar sen också :)

  Vilken kul gardin ni verkar ha, låter som en alldeles perfekt kattleksak.

  SvaraRadera
 13. Åh, Simons katt gillar vi.
  Ha en trevlig 3:e advent.

  SvaraRadera