lördag 16 april 2011

Blusbus

På mattes program för idag stod ett pälsvårdarbesök. Hon kom hem med lite kortare päls på huvudet plus att det luktade lite annorlunda av alla grejer som pälsvårdare hade satt dit. Fast matte såg inte helt nöjd ut. Nu berodde det inte på att hon tyckte illa om sin nya frisyr, tvärtom. Men under pälsvårderiet tittade matte ned i knät. Det här fick hon syn på då:


 Matte: Men vad i mjausingen är det här för blusbus!? 

Mattes nya knipsningsfria skor. Innehåller garanterat inga skosnören!


För den som undrar, så föreställer översta bilden mattes jeansklädda ben och nederkanten på hennes blus. Den något ojämna, hackiga nederkanten. Att fållen såg ut så där hade inte matte en aning om när hon ilade iväg på morgonen. Tydligen hyser matte vissa misstankar om vem som ligger bakom den nytänkande designen. Och märkligt nog lät hon inte glad när hon konfronterade lillmissen.


Matte: Hörru lillmissen, vad har vi egentligen sagt om att tugga på mina kläder?
Rasmus: *harkel* Vi och vi, det är nog mest du som stått och hävt ur dig dina jeremiader...
Matte: Men du vet ju, att du inte får vara i garderoben! Och hur i hela friden kom du in? Jag har ju kedjat igen dörren.
Rasmus: Har väl inte varit i garderoben heller! *triumferande*
Matte: *viftar med blusfållen* Nähä, så då är det väl dammrådisarna som har gnagt på blusen, då?
Rasmus: Näää, matte, nog känner du väl igen exklusiva design Rasmus? Men det var ju när skjortan hängde på tork i badrummet som jag snyggade till den lite. Jag stod så fint på badkarskanten och balanserade och sträckte mig uppåt. Nästan sådär som Isak brukar göra. När han gör det springer du minsann och hämtar kameran. Orättvist! *tjurar*


Rasmus: Men blusen blev bara snyggare så där. Lovar!

6 kommentarer:

  1. Blusen blev ju superfin. Pricken över i så att jama! Matte hänger nog inte med i modesvängarna.Tänk att de måste iväg för pälsvård, det som går så lätt att fixa hemma! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Håller med Dui och Deco! Det är ju jättebra och praktiskt nu till sommaren också med lite extra lufthål om det är varmt ute. Lillmissen borde få fortsätta på kanten så det blir fransar.... *fnissjam*
    Vad praktiskt det är med vår päls som vi kan sköta alldeles själva!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Klart den blev.
    Tycker Ligan också. :-))
    Tazz o Kram

    SvaraRadera
  4. Rasmus har ju helt rätt - blusen är ju mycket snyggare med den nya designen. Tror matte kanske måste lära sig att tänka i lite modernare termer. Man ska uppmuntra kreativitet.

    SvaraRadera
  5. Rasmus, du har ju skapat ett nytt mode för matte ju. Hon borde vara tacksam tycker vi. Så är det ju också lite orättvist att det bara är du som blir beskylld.

    SvaraRadera
  6. Bra jobbat Rasmus! Du är så duktig men dina innovativa snitt på mattes kläder! Du har verkligen öga för det här med design.

    Är säker på att du hade kunnat vara frisör åt matte också med din avknipsar talang och ditt sinne för vad som är modernt!

    Nosgos

    SvaraRadera