söndag 17 april 2011

Vilken tavla!

Suckjam! Vissa dagar blir ingenting rätt?!


Igår tittade matte in på den underbara butiken Katt!Katt! Med de dekorerade tapeterna i åtanke köpte hon tre målningar gjorda av Karin Nordlander. Behållningen av dessa målningar går oavkortat till Kattfonden, så säljaren blev väldans glad över att få sälja flera på en gång.


Skyltfönstret till affären Katt!Katt!


Matte har köpt ramar och tänker hänga upp de tjusiga tavlorna på *ehum* strategiska ställen. Exempelvis ovanför byrån, där tapeten blivit lite kload. Så långt allt väl. Problemet är bara, att passepartout-måtten inte var riktigt rätt. De behöver vara lite, lite större för att det ska se bra ut. Mera som måste fixas, alltså. Fast bilderna ska upp på väggen!


 Liggande, mysande kisse.

Stolt bortvänd, sittande katt.

Sovande missa med sin lilla unge.

7 kommentarer:

 1. Vilka fina tavlor! Matte ska nog försöka hitta till den butiken. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Mjau, håller med att tavlorna är kattfina, NosPuss! :))

  SvaraRadera
 3. Vilka fina tavlor matte har köpt, och de blir ju ännu finare när man veta att behållningen går till Kattfonden. Man kan ju säga att ni har hjälpt Kattfonden genom att skapa behov för tavlorna hemma hos er. Bra jobbat.

  SvaraRadera
 4. En riktig godisbutik för kattälskare, säger matte. Tavlorna är väldigt stiliga och det jamar jag som lite av expert - är ju inte helt ovan vid rollen som konstnärsmodell :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. Hejsan.
  Här är det livat som vanligt.
  Nja, Astrid har hittills bara hittat "hjälp-supportknappen" men den gillar hon skarpt. Används flitigt.
  Humlor tänker hon låta bli i framtiden (den närmaste i alla fall)

  SvaraRadera
 6. Jättefina tavlor.

  Matte jamade att hon riktigt kan höra kraset när glaset går sönder så småningom, när tavlorna råkat trilla ner - helt av sig själv givetvis ;)

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Matte hälsar att hon saknar oasen Katt!Katt! på Odenplan! Så roligt att titta in där!
  Vackra tavlor är inte fy skam! Fast Julian kämpar att få ner dem var kväll! Matte funderar om Simson pratar andeprat med honom... =)
  >^..^<

  SvaraRadera