måndag 9 maj 2011

Inspektion

Såväl Findus som Isak har med all önskvärd tydlighet visat att de inte vill gå i sele utomhus. Men plockas det fram en transportväska (som Rasmus blir buren i en bit bort från hyreshusen) så måste man förstås undersöka den noggrant ändå.


Findus: Förste väskinspektör anmäler sig härmed i tjänst.

Naturligtvis får kapten Rödskägg och svarte Mysak en chans att provsitta väskan. Efter ett tag är de så belåtna med att hoppa ur och stanna hemma. Kan just undra vad för bus de hittar på medan Rasmus rastar matte? Länsa Dentisasken kanske. Eller öppna kattsino-verksamhet.


cat


Åsså vill Isak dra sitt pokerskämt:
Why don't cats play poker in the jungle?
Too many cheetahs.

10 kommentarer:

 1. Tycker det är väldigt bra att Rasmus tranportväska blir ordentligt undersökt innan ha börs iväg. Så gör ju bara snälla syskon.

  SvaraRadera
 2. ALLA väskor måste undersökas ingående när de ställs fram, anser jag. Nu är ju detta en väska, och inte en bur. För transportburar innebär ett undantag från undersökningsplikten. En sådan äntrar jag inte frivilligt.

  SvaraRadera
 3. Transportburar är jamarmysiga tycker jag, så länge man slipper åka brummis. Riktigt mysig att sova i också. Vad snällt av Findus och Isak att kontrollera väskan åt rasmus.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Bra att de inspekterar innan utfärd. Lite synd att de inte vill gå ut, det är ju så kul. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. ALLA väskor måste undersökas utan undantag! Det kan ju finnas nåt spännande i dem.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Jag missar heller aldrig att tassa igenom en väska. Men fyjam för sele, där är jag helt enig med Findus och Isak. Nu är ju vår gård kringbyggd så därför kan jag tassa ut ändå.
  Men ni har ju er mysiga balkong där alla kan få sig en nypa luft när de vill. Utan sele :-)
  Jag åker förresten alltid ner på gården i buren. Det känns tryggare. Men när vi åker upp igen klarar jag mig på egen tass!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Klart att en väska/transportbur MÅSTE undersökas noggrannt !!!
  Jag tycker det är helt OK att gå ut i sele , fast det är klart att jag hade ju hellre tassat utan :)
  Isaks pokerskämt var *MOL* :)

  SvaraRadera
 8. Mjau, när matte tar mig ut, är jag hellre i väskan än att gå i sele. Än så länge tycker jag det är lite läskigt. Så väskan är min trygghet.

  Mjau, jag håller med dom andra, kontrollera så att allt ser bra ut.
  NosPuss! :)

  SvaraRadera
 9. Ser kanon ut.
  Passar som tazzen i väskan liksom.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 10. Nja, personligen är jag lite skeptisk till väskor. Sist jag åkte i en blev jag av med härligheterna - även om jag inte lider av det nu var det inte speciellt trevligt då.
  Astrid kom visst i en så'n där väska och det var ju trevligt.
  Sommarkatterna har kommit!
  Två riktigt ilskna kattdamer - fast jag vill benämna dem vid något annat fast det tänker inte husmor skriva! De bor i sommarstugan närmast mina domäner och har varit en riktig sommarplåga i många år. Förr hade jag ju grabbarna Mini å Mazarin som hjälp men de har ju flyttat nu så nu får jag kriga själv.
  Har sagt till husmor att det är bäst att hålla Astrid inne tills hon har gått färdigt självförsvarskursen.
  Men jag jar ju klumpedunsLeo å FjantMarrón till hjälp och jag kan lova att girlsena fick sig ett åkande i går eftermiddag när de klev innanför staketet.
  HA DET BÄST VÄNNER på nionde våningen.

  SvaraRadera