torsdag 12 maj 2011

Supé

Det är snudd på skandal! Ikväll serverades middagen först klockan nio. Våra magar hade varit hungriga på torrisar lääänge vid det laget. Fast matte påstår att vi fick något som liksom var lite tjusigare än vanlig middag. Supé. Hmm, undrar om man ska tro på det?


Orsaken till att vi fick vänta på maten var att matte satt och moffade i sig god mat på en restaurang med sin kompis. Lite ofint. Fick inte kissar följa med dit?


I alla fall fick vi lite glada överraskningar när matte väl kom hem. Hon hade hittat en Bambu Bitt. Som vi har mumsat! Som om inte det var nog, så kom Bambu i en alldeles förstjusande prasslig modell av papperskasse. Spännande dofter var det också.


Rasmus: Precis lagom prasseleffekt i påsen.


Av någon anledning säger matte, att hon ska gömma undan papperskassen i natt när hon ska sova. Det låter lite konstigt. Hon är nog bara avundsjuk på vår fina påse.

8 kommentarer:

 1. "supé" huh? Blev försenad middag godare för att den hette "supé"? Vi tycker inte att sen mat är annat än sen... Fast det är klart - hämtade hon hem Bambu Bitt, så må det vara hänt. Men, tror ni hon vill leka ensam med den fina påsen?? Hon kanske vill jaga påsråttan alldeles själv... Sniket. Man skall dela med sig. I synnerhet av påsar som prasslar!

  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 2. Funderar oxå på om försenad middag blir godare när den kallas supé ??!!
  Bra att ni fick en ny Bambu Bitt i alla fall :)
  Förstår inte heller varför den prasslande påsen ska gömmas undan på natten ??
  Det är ju då det är som bästast att leka ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilken cool bild på dig Rasmus. Bra att matte hade godsaker med sig hem när hon inte behagar komma i tid! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Klart matte är avundsjuk på er påse, vår husse är precis likadan. *fnys*

  SvaraRadera
 5. Det var ju väldigt konstigt att matte inte tog med er på restaurang. Var hon rädd att hennes älsklingar skulle bli kattnappade, kanske? Bra att ni fick en fin påse i alla fall. Försök gömma undan den när matte går och lägger sig, så ni kan ta fram den fram på småtimmarna.

  SvaraRadera
 6. Toppen i dag kan man kattentera.

  Du jamar inte att matte satt och tjoffade i sig god mat och inte hade med en smula hem till sina katter. Bah, verkligen ojust! Komma med en liten Bambu bitt som plåster på såren. Tycker nog de skulle vara rostbiff eller fläskfilé också!

  Nosgos på er

  SvaraRadera
 7. Jag älskar papperspåsar. Matte brukar köra med ett lattjo sugrör utanpå påsen när jag ligger inuti. Då får jag helspatt, det är så himla kul.

  Mullakram!

  SvaraRadera
 8. Visst var det märkligt att ni inte fick tassa med på restaurang. Ni är ju tre verkliga gentlekatter som vet precis hur det tassar till på sådana ställen. Det vore inte mer än rätt att ni fick prassla med Bambu Bitt-påsen även nattetid!
  Tassklappar

  SvaraRadera