fredag 27 maj 2011

Nattlig kattlig tassboll

Lillmissen tycker, att matte ibland saknar rätt attityd till det viktiga i livet. Vem som helst som har en kisse med en bolltalang utöver det vanliga är väl stolt över det? Ni kanske minns att matte berättat att en av namnfunderingarna för Rasmus del var Zlatan?


Då kunde man ju tro, att matte skulle visa lite förståelse när lillmissen dribblar, fintar, snurrar runt på golvet med bollen, hoppar i luften med trippelskruv och över huvud taget briljerar med sin förmåga. Ställa sig och applådera, klämma i med käcka hejaramsor, dela ut dentisar i pausen. För allas trevnad (och taklampors överlevnad) är det kanske bäst att hon avstår att hjula och slå volter, men i övrigt kunde hon väl anstränga sig lite för att vara en hejaklack?


Rasmus: Kan jag inte få tillbaka min pingisboll nu? Snääälla!


Så är inte fallet, kan vi meddela. Istället bara konfiskerar hon Rasmus pingisboll. Bara tar den och stoppar ned den i en plåtburk medan hon väser som en orm. Istället slänger matte åt kvittermissen en tovad filt-boll, som för all del också är skojig, men den studsar inte lika bra. Har inte lika fina ljudeffekter heller vid studsarna. Det är väl inte så noga om klockan är ett på natten eller på dagen? Tassboll kan man spela när som helst, ju.

10 kommentarer:

 1. Ligan hälsar att deras Matte stoppar bara täcket över huvudet. Nåt för er Matte att ta efter kanske ?
  Ett hett tips.
  Filtbollar är för töntkatter juh.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 2. Du är verkligen värd en hejarklack! Kanske om du bollar i sängen hos matte, att hon förstår tjusningen med spelet? Ett annat tips, för att göra tassboll mer intressant är att ta med sig pingisbollen i badkaret. Attans vad roligt tassboll är i ett badkar.

  Vi stöttar dig i kampen för dina pingisbollar!
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  M&K

  SvaraRadera
 3. Jag förstår INGENTING? Varför får du inte spela riktig tassboll? Tidpunkten är väl helt ovidkommande, huvudsaken är att man tränar regelbundet och håller talangen vid liv! Filtboll är ju urlöjligt och gör att man bara tappar intresset. Här krävs en radikal attitydförändring hos er matte. Stora bolltalanger får inte hejdas i sin utveckling! När matte ändå inte kan sova, kan hon gott kliva upp och hjälpa till med tränartips! Säkert hinner hon få någon timmas sömn ändå sedan, när matchen är slut!

  SvaraRadera
 4. Men vad jam!
  Tassa till henne på vaden.
  Om ni har ett barkar, lägg bollen i den.
  Då kan man ha kul i flera timmar har vi hört.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. På den punkten måste jag jama att matte är riktigt bra, hon är så svårväckt att vi kan göra nästan vad som helst på natten.... Fast det är ju en nackdel om man blir akut gossugen förståss...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Självklart måste man få hålla igång och öva, ska man bli proffs så! Tarvligt att ta bollen tycker vi och när man har tränat hårt behöver man absolut Dentisar. Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Det där med roliga nattliga ljud tycker vi också om! Inatt var det t.ex. något himla spännande bakom sängen och vi försökte krafsa oss in där tills matte vaknade och schasade bort oss. Sen vaknade hon en timme senare av att Golle låg över hennes ansikte och spann som en traktor. Tyvärr har vi inga leksaker som kan studsa och låta så roligt som en pingisboll.

  SvaraRadera
 8. Busa på natten är kul. Ju mer det låter desto kuligare är det *fniss*

  Nu har matte bytt bloggställe till Blogspot också. Vi fortsätter självklar att skriva där ;-)
  Hoppas att ni kommer och läser och kommenterar där med.

  Ha en härlig fredagskväll!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Inatt ere busetassar ;)
  /Jam & Kram från oss.....

  SvaraRadera
 10. Märkligt beteende från er matte. Hon borde ju vara stolt över att ha en sådan duktig misse hemma. Hoppas Rasmus får tillbaka sin boll snarast möjligt.

  SvaraRadera