tisdag 17 maj 2011

Trädgårdsmissen

Lillmissen kämpar för att hitta det rätta tasslaget. Mårbackapelargonen i vardagsrummet ska utsättas för lite experiment. Rasmus hade tänkt ympa in dentisar och godissticks i stammen på den. Fast det var enklare jamat än gjort.


Rasmus: De här pinnarna skulle det inte skada att ha fler av. *slickar nosen*

Med tungan rätt i nosen pillrade lillmissen in pinnen i en klyka.


Rasmus:Hoppas att den vuxit färdigt snart!


En knoppande dentis.


Rasmus: Tar det sig, månne?

Fast konstigt nog är alla gottisarna borta dagen efter. Ingen vet vart de tagit vägen, men de har nog trillat ner och åkt under soffan. *host*Lilla trädgårdsmissen funderar på, hur man ska förbättra ympningstekniken.

Rasmus: Nästa gång ska jag spela umpa-umpa-musik.  Det måste väl ändå hjälpa?

14 kommentarer:

 1. Att lillmissen är en pärla, den saken är klar! Undrar just vart stickisen tog vägen... Vi väntar med spänning på hur hans gröna klor skall visa vägen till fler stickisar. Och kanske kan man så dentisar också? Vi får nog se till att lillie sätter fart på balkongodlingen nu och att hon odlar stickisar och dentisar till oss. Och tonfiskburkar. Och torsk. Och gräslök. ("glöm inte sallad!! Jag vill ha sallad! Och psenat!" hojtar Kajsa från lådan.)

  nosgos å gottisar ("stickisar - nomnomnom") och nosbuff å råttisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Matte skrattar så tårarna rinner och hon trillar nästan av stolen. Jag förstår inte riktigt varför, Lillmissen har ju jamarbra ideer! Det behövs nog bara att man fintassar metoderna lite. Vi hade gärna hjälpt till och provat lite olika metoder men vi har inga blommor här hemma. Matte säger att de bara dör... Men undrar vart godiset tog vägen under natten - kan det vara matte som blev hungrig på natten?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Jag har då aldrig varit med om en katt som haft så många geniala idéer! En helt ny värld full av underbara möjligheter öppnar sig. Nu fattar jag vad jag kan använda växthuset till!
  Men varför försvann godisarna på natten? Är det en stickis-och dentisätande pelargon? Har hört talas om köttätande växter. Prova en annan blomma nästa gång! OM det inte varit den där tjuven igen, ni har ju nån rackare som smyger sig in rätt som det är?

  SvaraRadera
 4. Vad smart! Hoppas det riktigt fort växer stix och dentisar hos Morrbackan nu då :) Tycker det ser väldigt välympat ut.

  Smart du är Rasmus!

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Oj vilket bra initiativ av Lillmissen! *klappar tassarna* Tänk om det börjar växa sticks och dentisar. *slick om nosen*

  SvaraRadera
 6. Det där med gröna klor är ju inte alla förunnat. Men ge inte tappt för den katt som lyckas med projekt "odla stickisar" har världen för sina tassar!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Hihi, vi hoppas att det tar sig! :D Den som ändå hade ett eget dentis-träd att frottera sig med, den vore lycklig *drömmer sig bort*..

  SvaraRadera
 8. Mjauwow! Ni är ju lysande på att komma på bra saker. vilka tips man får, kurr kurr. Fem Tassar från mig i betyg på bästa uppfinning!
  Söta Drömmar till er, NosPuss! :))

  SvaraRadera
 9. Dentisar är supermums hälsar Ligan.
  :-)

  SvaraRadera
 10. Jama om bra affärsidé! Nu kan vi ju börja odla dentisar och stickisar och allt möjligt. Det vi inte orkar äta själva säljer vi dyrt och så blir vi rika och kan hjälpa andra katter som behöver hjälp.

  SvaraRadera
 11. Jamars konstigt att det där försvann!
  Vi tror ni kommer bli kända missar om ni gör egna stickisar och dentisar.

  SvaraRadera
 12. De där sticksen är himla goda *dregel*
  Nosbuff från
  Ruffan <3

  SvaraRadera
 13. Men gud så smart.
  DEt ska vi prova.
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 14. Men så fint... Man tycker det borde växa så det knakar... borde kanske hälla på lite växtnäring så det sätter fart? och umpa-umpa musik har ju aldrig skadat... :)

  SvaraRadera