söndag 31 juli 2011

Mutant-Bambu

Lite fundersamma blev vi nog när vi hjälpte till att krafsa bort pappret som var virat runt vår nya bambu. Den var inte lika söt och näpen som våra tidigare Bambu Bitt. Nej, den här bambun såg ut som om den blivit vattnad med en hel flaska växtnäring. En riktig mutantbambu.


Om man ställer krukan bredvid något, till exempel en stilig röd katt, så ser man  att bambun är riktigt högväxt. Det var en sådan som vi önskade oss förut, när matte berättade att hon hittat jättestor bambu. Fast den bambun var förstås lika hög som matte. Den här når bara upp till köksbänken. Fast god ser den ut att vara! *slickar nosarna* Det är bra med rea på krukiga växter ibland.


Findus: Du var mig en reslig grönsak.Isak: Vilket smaskigt mellanmål.

 Rasmus: Pax för det bladet i toppen!


Isak: Undrar om det finns något spännande här nere. *krafsa, böka* 

11 kommentarer:

 1. Vilken heftig Bambu-Bitt ni fick av matte ;-)
  Den ska väl räcka till onsdag eller så innan ni har knipsat av ALLA grenar och blad...
  Hoppas att affären hade MÅNGA, så matte kan köpa fler åt er om det skulle behövas *fniss*

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Det är ju väldigt instruktivt när man ser en stilig katt i taget som står bredvid Bambu. Växten är ju fin i sig, men när man ser tre olika, stiliga katter bredvid, bleknar ju intrycket.

  SvaraRadera
 3. Har ni gått och blivit vegetarianer?
  Kanske är nyttigt! tihi

  SvaraRadera
 4. Åh vad duktiga ni är.
  Mums ser det ut att vara.
  Tazz o Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, det var en stilig växt. Vi har aldrig provat en bambu men nu ska vi jama till matte att vi också vill ha en, i all fall till vintern.

  SvaraRadera
 6. Nu börjar det likna nåt !!!
  Verkar minsann som er matte börjat lyssna på er grabbar :)

  SvaraRadera
 7. Uj!!! Vilken grönsak!! Den räcker ju i flera dagar att smaska på!! Vi har fortfarande inte fått någon bambubitt. *morrar.

  SvaraRadera
 8. Ser ut som att alla i huset gillar den nya bambun! Kan inte annat än hålla med om att den är fin fin! :) tja kattisar ska ju smaska gräs ibland så varför inte lite bambu? ska ju va smaskens...

  SvaraRadera
 9. Så bra att ni inspekterar Bambu ordentligt innan ni tar tag i honom. Eh tar hand om honom på riktigt.Nosbuff

  SvaraRadera
 10. Wow, det var ingen liten bambubitt det! Hoppas ni fick er var sin ordentlig munsbit innan matte kom och schasade bort er. Vi har en fin växt hemma som är lite.. hrm.. naggad i kanten där nere. Inte uppskattat alls av matte tydligen..

  SvaraRadera
 11. Oj, vilken bambu! Jag hoppas att den smakar riktigt gott. :D Kanske jag borde köpa en sådan till mina missar, just nu tuggar de på en stilig solros som jag trodde jag kunde få ha i fred, hihi. Så de får en alldeles egen växt. :)

  SvaraRadera