lördag 24 juli 2010

Prassliga kuvert

Matte kom hem med roliga, prassliga kuvert idag. De var tjocka och riktigt mjuka och sköna att trampa på.
Skojiga paket.
Men vad var det i kuverten då? Inget spännande alls, faktiskt. Åtminstone inte det matte snabbt lade beslag på. Då var bubbelplasten mycket roligare att bära omkring på. Vem katten vill ha sladdar och en kattapter? Adapter, menar vi. Förutom avknipsarkatten Rasmus, förstås. Han verkade tro, att matte beställt nytt tugg-godis.
Isak: Pax för bubbelplasten! Sladdarna får du behålla själv, faktiskt.

Men matte verkade minst lika besluten att de här sladdarna inte skulle bli tuggade på. Hon packade upp en massa spännande prylar. Tack Gustav och Alice för tipset om att köpa skydd för sladdarna!
Isak: Spiralband och kabelkanal. Här måste nog till en händig tass. 

Matte ska prova en del olika varianter, hade hon tänkt. De här är från Clas Ohlson. IKEA har också några olika varianter av kabelgömmor och kabelsamlare. Men IKEA en lördag efter löning var mer än matte mäktade med. Det får bli en annan gång. 
Isak: Oroa dig inte, matte. Lovar att övervaka när du tar itu med sladdspaghettin!

Vi måste också jama om, att vi träffat på nya tassavtryck i bloggvärlden. Det är en busig kattkille, Bageera, som tassar ner sina kattliga funderingar och påhitt. Visst är det skoj med nya bloggkompisar?

9 kommentarer:

 1. Kuliga kuvert! och bubbelplast som låter så skojigt. Men vad ska Rasmus gnaga på nu?? Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi glömde..klart vi tassar in till Bagheera , det är superskoj med alla kompisar! Tasskram

  SvaraRadera
 3. Dui och Deco - matte får försöka hitta något annat tuggigt och gott till Rasmus. Bubbelplasten var hur som helst mycket roligare! Fast det är klart - mattes ordval var rätt underhållande när hon märkte sabotaget, som hon kallade det... Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Avknipsarkatten Rasmums. Jag skrattar morrhåren av mig. *tassen för magen* Man ser verkligen hur Isak sitter och är beredd att ge all tasslig assistans som kan behövas. Tur att matte har er kissar.

  SvaraRadera
 5. Sippo - Isak är en klippa att luta sig mot. Alltid där med sin nos och tassar när matte pysslar med något. Tur för matte! Vi andra hjälper också till förstås. Rasmus har verkligen gjort kometkarriär som avknipsarkatt. Matte verkar tycka han ska träffa en SYO-kattsulent för alternativa karriärråd. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. JAg blev först lite orolig över hur matte skulle klara allt detta, men blir genast lugnare när jag ser att hon får all assistans av er. Det är knepiga grejer så därför behövs det såna som är vana vid sladdar.

  SvaraRadera
 7. Kattson - vi har tassisterat jättemycket! Det var spännande att känna lite på alla sladdar och nosa på de nya grejerna. Tur att vi hjälpte till, annars hade det nog inte gått bra för matte. Rasmus är lite väl nyfiken, tycker matte, så hon tänker visst torka av skydden med citronrengöringsmedel. *ryser* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Det ser allt ganska komplicerat ut med all spaghettin, tur att er matte har experthjälp! Hoppas nu att Rasmus inte tycker att spaghettin är smaskens. Att äta sladdar är inte så hälsosamt har jag hört *orolig*

  SvaraRadera
 9. Gustav - Rasmus har lite konstiga matvanor ibland, men vi hoppas att det här hindrar hans spaghettifrosseri. Matte kan nog behöva ordentlig support så det inte blir kattastrof. Tass!

  SvaraRadera