lördag 31 juli 2010

Flygspaning

Hmm. Något är märkligt. Matte påstår att Söm-Ester har kommit, och är jätteglad för det. Fast vi har inte sett henne! Måste ha tagit en middagslur när sytanten var här. 


Nu har vi fått veta, att gammelmatte och gammelhusse ska komma på besök. Måste vara extra vaksamma. Dem ska vi i alla fall inte missa!  De skulle flyga hit, så de borde inte vara så svåra att se när de kommer flaxande.
Findus: Flygspaning pågår.
Nehepp. Ändrat spaningsuppdrag. De åker tåg sista biten.
Rasmus: Är de framme snart? *suck*

Äsch, de skulle visst inte komma flax-tuffande förrän om några dagar.  Då kan vi lika gärna göra något annat. Låter som om matte öppnar torrisburken...

10 kommentarer:

 1. Vilket lysande spaningsarbete, syns att det inte var första gången! Attans vilken otur att ni missade Söm-Ester, men hon kanske stannar ett tag så ni får chansen att se henne senare? Hoppas gammelhusse och matte har med sig godis till er och sen får ni säkert en massa extragos.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Så proffsiga ni ser ut när ni spanar. Ingenting kan smita osett förbi era vakande ögon. Högsta stilpoäng till Rasmums originella spaningsstil.

  SvaraRadera
 3. Alice - vi gör spaningsövningar lite då och då för att hålla oss i trim. Fast vi förstår inte, hur vi helt kunde missa Söm-Ester? Det blir jättekuligt med besök, och tre par händer hinner ju liksom klia mycket mer än bara ett. Kur och burr.

  Sippo - det gäller att hålla koll, både på luften och marken. Skulle kännas genant om gammelmatte eller -husse hade flaxat förbi fönstret oupptäckta. Rasmus kallar detta sin maratonstil. Sådär kan han spana lääänge. Tassen.

  SvaraRadera
 4. Konstigt att ni missade Sön-Ester så´mycket prat som det varit om henne, undrar vart hon gick? Vad kul med gammelhusse och gammelmatte-fler händer och mer gos och bus! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Bra att ni håller koll på när gammelmatte- och husse kommer. Det är viktigt att de får ett kattligt mottagande. Mycket nosbuffar och annat gos. Hoppas de har med godis till er också, men det är väl väluppfostrade människor, så de missar väl inte det?

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco - visst är det konstigt! Hon smög sig nog in. Det ska bli superskoj med besök. Fast matte har börjat få något vilt och konstigt i blicken och mumlar om storrengöring och röjning. Låter olycksbådande. Buff.

  Kattson - det är härligt med mer gos, och så brukar det vara så spännande att läsa doftnyheterna på deras väskor. De har ju två katter hemma, så det finns mycket att snusa på. Skulle tro, att det blir mer godis än vanligt, särskilt om de inte vet vad de andra har bjudit på. *belåtna kurr*

  SvaraRadera
 7. Jodå husse blev nästan PUMA mat när han låg i mosqito hammock en stormig mörk natt. Han höll också på att bli pangad av polisen i USA. Och han var nära en gång att åka till havs med undervattensströmmar i Karibiska havet. Vår husse behöver vila resten av livet. Söm-Ester är en lurig dam verkar det som. Husse säger att hon aldrig mer kommer och hälsar på honom. De verkar ha gjort slut. Hoppas att gammelmatte och gammelhusse kommer med tåg. Tvåbeningar flyger så illa. Husse försökte flyga från torpets tak där vi är födda. Men hur han än viftade med armar och ben så slog han i backen med en duns. Han såg nästan dö ut en stund. Vilket fint inbrott i skåpet härlig balans och styrka.

  SvaraRadera
 8. Pricken, Svart, Moses, Pi - det verkar som om hussefar varit med om många äventyr, så lite vila är nog aldrig fel. Nu blev vi lite betänksamma med flygandet. Hörde bestämt matte säga, att besökarna skulle flyga hit, så vi får hoppas att de får hjälp med flaxandet. Isak är mäkta stolt över sitt skafferiinbrott. Han hoppas att matte glömmer att skjuta in stolen fler gånger. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. oj vad ni spanar,har de kommit flaxande än???

  SvaraRadera
 10. Pip och Murre - det är dåligt med flaxande gammelhussar och -mattar, kan vi rapportera. Men de skulle visst komma först om ett par dagar. Kul att höra ett jam ifrån er! Kurr och burr.

  SvaraRadera