måndag 5 juli 2010

Skål!

Det plingade så roligt i vattenskålen, när matte fyllde på nytt, kallt vatten ikväll. Detta måste helt enkelt kollas upp!
Isak: Jag först, mjau först! Findus: Vill också se, ju!

Shaken, not stirred. Eller var det möjligen tvärtom?
Isak: Pax för den isbiten! Findus: Den är MIN!

Under tiden hade lillmissen nosat upp sin egen spännande svalkande mojäng. Kittlade skönt i nosen!
Rasmus: Det är Carola och jag, förstår ni, som kan det här. *attjo*

13 kommentarer:

 1. Klirr i vattnet det har inte vi fått men det verkar ju kul, kanske värt att testa. Tycker Rasmus ser helcool ut vid fläkten! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Dui och Deco - det är i alla fall skoj att vispa omkring klirret! Lillmissen satt troget vid fläkten en lååång stund. Han ser rätt tuff ut, tycker vi med. Buff tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Isbitar i vattnet, kan det vara något månne? Måste be husse att fixa det. Rasmus klår Carola med tassarna bakom ryggen. Han ser verkligen cool ut.

  SvaraRadera
 4. Hihi! Vilka härliga bilder! :-)

  Rasmus ser mycket häftigare ut när han är "fångad av en stormvind" än den där Carola gör!

  Tass & Kram

  SvaraRadera
 5. Men vad ni ser söta ut när ni fångar isbitar med tassarna. Och lilla Rasmus som upptäckt en blåsmaskin. Ni är så duktiga allihop. Bra att det finns lite svalka att få i värmen.

  SvaraRadera
 6. Sippo - det var skoj med isen, och vattnet hölls kallt lite längre. Rasmus blir riktigt stolt, när han hör att han klår Carola. Tass.

  Molly och Grabbarna - mjaa, bilderna blev riktigt kuliga! ;) Rasmus tackar så mycket för komplimangen. *putsar belåtet morrhåren* Tasskramar.

  Kattson - tack, det var så spännande att se och höra vad som var i vattenskålen! Isen knastrade lite också. Matte tyckte vi såg roliga ut, som spegelbilder av varandras rörelser. Rasmus gillar blåsuten väldigt mycket. *buff*

  SvaraRadera
 7. Klirr i vattnet, vad spännande! Det verkar ju lika kul som att hjälpa till när frysen ska frostas av.

  SvaraRadera
 8. Sol-Måne - det var väldans intressant! Det börjar bli dags för matte att frosta av frysen snart. Gissa vilka som ska hjälpa till? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Vilken fin bild på er med tassarna i vattenskålen :) Undrar om det är det som kallas "att doppa sig"? Det räcker med att doppa framtassarna även om det är varmt och svettig om morrisarna. Och så fnissar vår matte jättemycket åt bilden "Carola-look-alike". Jammade Rasmus "...fångad av en stormvind..." under tiden? Nosbuffar rån Fjutten med vänner!

  SvaraRadera
 10. Tack för alla fina kommentarer på min blogg, hälsa eran matte att hon har en bra smak :)
  Vad det gäller Is så hälsar Enya att den är livfarlig, hon skulle dricka som vanligt blev helt förskräckt när hon inte förstod vad det var som flöt runt i hennes ena vattenskål.. men matte bar fnissade ;)

  SvaraRadera
 11. Fjutten - tassarna i vattenskålen var skoj, men tassarna i godisskålen hade inte heller varit så dumt! Rasmus var så lycklig när han fick sitta med nosen vid fläkten. Han nynnade nog på något, men det var svårt att höra i motvinden. Nosbuffar.

  Em - isen är en konstig filur! Om man lyckas peta upp en isbit från vattenskålen och ska leka med den, så FÖRSVINNER den bara. Vad är det för sätt? Stackars Enya, hoppas att hon har hämtat sig nu... ;) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. Mysmissar får jag låna bilden av er tassande isbitar i vattenskålen till min blogg? Jag ska skriva igen om lite svalkande saker!
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 13. Wikki - javisst får du det! Toppen med lite tips på svalka i värmen! *svansdans* Kurr och burr.

  SvaraRadera