fredag 16 juli 2010

Rullad

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Rasmus ville så gärna klia pälsen lite utomhus, så han rullade sig njutningsfullt på marken. 


Rasmus:Ååh! *klia, gnugga* Skönt!
Åsså den här sidan.
*klia*
Åhej! Nu kommer rulladen! *tar i*
Hoppsan! Dikeskörning. Varför har ingen jamat att man inte ska rulla i nedförsbacke? *förnärmad*
Bäst att uppsöka plan mark. Aaah!

15 kommentarer:

 1. Men det var den sötaste dikeskörningen jag har sett.... *fniss*

  SvaraRadera
 2. Det kan vara lite lurigt med rullningar ibland. Jamarns taskigt av matte att inte varna dig för diket. Tänk om det stått en polis och sett allting, då hade du säkert fått blåsa.

  SvaraRadera
 3. Alice - åh, söt? Man jamar och tackar! *spinner* Måste öva lite till, bara. Det här var klurigare än jag trodde. Kurr och burr.

  Sippo - visst borde matte ha sagt något i stället för att bara blixtra? Mjausingen, så pinsamt om jag fått blåsa för polisen! Tass.

  SvaraRadera
 4. Här kan man ju nästan tycka att det är matte som skulle få blåsa, eftersom hon underlåtit att varna dig för diket. Nåjam, allt gick ju bra till slut tack vare din snabba reaktionsförmåga.

  SvaraRadera
 5. Kattson - tur att man har blixtsnabba reaktioner! Hihi, hade nog gärna sett matte blåsa. För nog kattsingen borde hon ha varnat mig, tycker jag. Allt annat är okattsamhet i trafik. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Såg sååå skönt ut! Rulla är toppen! Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Dui och Deco - håller med, det krafsar så skönt på ryggen! Toppen var jamet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Än så rullar man hit och bland dit och så rullar man i diket. Full rulle kan man säga. Men på nått sätt måste man få spänningen i pälsen släppa. Pälsen blir så prasslig i sånt här väder. Ett annat bra sätt är att fästa en stadig koppartråd i svansen.
  Beträffande inbrott så finns det skällisar i burk. Ja en slags elektronisk mackapär som skäller som tusan. Den känner genom ytterdörren om det står någon utanför och så börjar den skälla.Skummisar och brevbärare vet ju inte att det är en burkskällis de får bråttom. Men den ska stå så inte den kan avspanas genom brevlådan om ni förstår. Sen är det va ni står ut med.......
  Det ser ut som Svart försökt begå seppuku alltså
  Harakiri säger Moses. Tänk att de fick in allt igen när de sydde ihop Svart "suckar"

  SvaraRadera
 9. Tycker marken borde varna innan den bestämmer sig för att försvinna under en rullande katt!

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. Måste jama att det där var en nyttig lektion för mig, för jag visste inte att det fanns något som man kunde försvinna ner i? Synnerligen läskigt! Här finns inga diken, bara platt mark överallt. Tror jag, för nu ska jag vara mera uppmärksam, så jag slipper råka ut för såna pinsamheter som dikeskörningar! Tur du fick rulla ordentligt till slut! Tass!

  SvaraRadera
 11. Pricken, Svart, Moses, Pi - det var skönt att klia sig ordentligt. Koppartråd i svansen har vi inte prövat. *funderar* Skällisljud på burk kanske inte vore så dumt, om det skrämmer bort dummingar. Oj, oj, vilket ärr han måste ha, Svart. Men snart pälsas det nog över. Och huvudet sitter där det ska, det vet vi för det såg vi på den fina bilden på Svart i body! Kurr och burr.

  Nea - det har du faktiskt rätt i. Lite landhöjning vore på sin plats när den märker att jag kommer rullande! Tasskram.

  Gustav - det var rena kattslukardiket där! Tycker faktiskt inte den dikeskörningen var BARA mitt fel. *svansknyck* Bra om det fick mina kompisar att vara (ännu mer) på alerten. För nog är det lite pinsamt att fastna på bild med akteränden i diket? Tassen!

  SvaraRadera
 12. Att rulla ner i diket måste också bero på att jorden är rund. Det märks kanske inte så mycket till vardags men här hade det en katta-strofalisk inverkan. Husse säger att hela livet är fullt av hål vilket också Rasmus bevisat. Du råkade förmodligen ut för Hål in one när du råkade ut för ditt första hål. Gå nu vidare i livet och akta dig för alla hål. Ibland talar husse om svarta hål det låter inget vidare. Hur ska man kunna se ett svart hål. Gruvhål är extra otäcka hål. I Falun har de ett sånt hål och där bor ett spöke. Kaniner lever i hål egendomliga djur. De bor på ön Gotland som är ett enda stort kaninhål.Där får man var försiktig. Husse har en hålslagare den kanske man kan använda mot hål en slags mot hålare "funderar".

  SvaraRadera
 13. Jag tror nog att den där matte är lite skadeglad! Annars skickar man väl inte sin katt i diket sådär ;)
  Hemskt söt är du i alla fall när du är i rullning!

  SvaraRadera
 14. Nämen, så tokigt det kan bli. Nedförsbackar borde inte få finnas alltså.

  Mjau från Zizze & Måne

  SvaraRadera
 15. Pricken, Moses, Svart, Pi - åååh! *glödlampa tänds* Så dikeskörningen berodde på att jorden är rund. Då slipper en liten kisse känna sig dum! de enda hålen vi tycker om är hål i ost. De är ganska goda. *fniss* Tass, vänner!

  Tina - hemskt fräckt av matte, tycker jag. Tackar för komplimangen! Man får försöka visa sig från sin bästa sida, även i rullning. ;) *kurr*

  Sol-Måne - knas för hela slanten blev det ju. Riktigt lurigt med nedförsbackar. I alla fall i pälskliarsammanhang. Kurr och burr.

  SvaraRadera