måndag 29 mars 2010

Kattsumenttest

Matte hade så konstiga läten för sig igår. Hon hade precis lagt sig i sängen och var på väg att somna. Då bestämde sig Findus för att hoppa ner från byrån, för att kunna ligga och sova med matte i sängen. För att landa riktigt mjukt, siktade han på mattes mage. Det var då som matte började med så lustiga ljudeffekter. Hon flämtade och väste som stjärneleven i en profylaxkurs för blivande föräldrar. När hon kunde prata igen, flämtade hon något om en femkiloskatt i maggropen.


Vi vet inte, om denna händelse hade något samband med den illasinnade behandling vi utsattes för idag. Matte hade köpt hem chips. Två sorter. Vi svansade runt benen på henne och hoppades att hon skulle tappa ner några till oss. Vi tänkte, att vi kunde göra ett kattsumenttest och jämföra de två sorterna.


Isak: Här är något lurt! Matte gav mig två av samma sort.
*nafs* Hård konsistens. Smakar bläää!

Till vänster Pringles. Till höger annat märke. 
Vilken sort får högst betyg?

Findus: Underbar doft. Pringles vinner snifftestet!

Rasmus: Smakar klart bättre! *slick*
Vi har en vinnare - Pringles!

Vi blev en aning misstänksamma mot den sortens chips som matte var så generös med. Tydligen tyckte hon, att den passade utmärkt för kissar. Vårt omdöme? Spott och fräs! Gissa vad det var? Chips av råhud, för att kliiga tänder ska kunna gnaga av sig. *fnys*

Okej då. illa var kanske inte råhudschipsen. Men om det finns riktiga chips samtidigt som man kan välja på? Vi jamar bara: hit med Pringles-chipsen. Så får matte yla vad hon vill om att få en ytterligt välbyggd katt i maggropen.

8 kommentarer:

 1. *skutt skutt skutt*
  Berätta! Berätta!
  VILKA chips föredrog matte???
  *vift vift vift*

  SvaraRadera
 2. Trassla - vi planerar en nattlig, kattlig räd för att byta ut chipsen i Pringlestuben. Sedan får vi väl se om matte märker någon skillnad? Återkommer med rapport. Klart slut. *kurr*

  SvaraRadera
 3. Synd att vi inte har chips hemma. Men om vi hade det skulle dom vara slut nu!*hihi*
  *kaninsniffar* Kaniniss

  SvaraRadera
 4. Kattsumenttest på högsta nivå! *applåderar* Så måste jag jama höga betyg åt landningen på mattes mage.

  SvaraRadera
 5. Kaniniss - chips tar slut alldeles för fort! Hoppas inte din matte gör som vår. Vi har sett att det finns äppelchips i affärerna. Det provade faktiskt vår matte en gång, men det jamar vi bara: de chipsen fick hon ha för sig själv! Tass.

  Sippo - det gäller att tänka på fjädrande underlag, det läser vi minsann i alla träningstips i tidningarna. *kurr*

  SvaraRadera
 6. Tänk om människor hade vett att lyssna på våra kattsumenttest lite mer. Då skulle de slippa dra hem en massa saker som vi ändå inte tycker om. Praktiskt och ekonomiskt.

  SvaraRadera
 7. Utmärkt provning! Själva har vi bara fått prova en sort i taget, men det är ganska ok!
  Tycker matte verkar lite överkänslig ibland, ett litet kattskutt ska hon väl tåla när ni nu vill gosa! Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Kattson - det har du ju så förjamat rätt i! Tänk om matte låtit bli tuggbenschipsen? Då hade vi kunnat få ett eget rör Pringles. *drömmer* Kurr och burr.

  Dui och Deco - förstår över huvud taget inte vad matte gnydde om. Hon ska väl vara glad att vi vill sova i sängen? Vi är riktigt nöjda med testet. Då kan vi bestämt jama om för matte vad hon bör köpa för sort i fortsättningen. Nosbuff.

  SvaraRadera