fredag 5 mars 2010

Vinglös matte

Vi måste nog börja låsa in kattmyntan. Ja, alltså, den står i ett skåp redan idag, men matte bör nog inte heller ha fri tillgång till den. Nu är det så vi undrar om hon inte snusat på den i smyg?

Hon påstår att hon ska ut och flyga. *kattfniss* Vi har kollat hennes rygg, lite i smyg. Där har det i alla fall inte vuxit ut några Måsartvingar, så vi undrar hur hon ska bära sig åt. Köra flaxträning med armarna? 

Inte vår vinglösa matte.

I alla fall tyckte vi det lät spännande att flyga, så vi bad henne ta ett extra varv förbi våra utsiktsplatser i fönstren när hon ändå höll på. Men det gick visst inte. Matte ska flyga och hälsa på gammelmatte och gammelhusse några dagar. Hon trodde inte att turen passerade utanför köksfönstret. Tråkiga människor.

När matte är borta, får vi en kattvakt ett par dagar. Men vi ses efter helgen! *vinkar med tassarna*

8 kommentarer:

 1. Vilken syn det hade varit om er matte ställt sig och flaxat med armarna för att lyfta. Hoppas det går bra med kattvakten. *tass*

  SvaraRadera
 2. Vad synd att matte inte kan flyga förbi fönstret som Karlsson på taket. Man tycker ju att det skulle kunna gå att ordna *funderar*.

  SvaraRadera
 3. Skumma saker de håller på med! Flygande matte, jo det vore en syn, flaxandes med armarna "fniss" Vad trist att ni inte kommer att tassa på några dagar, hoppas att ni har en snäll kattvakt! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Flygande matta har man ju hört jamas om, men en flygande matte?!? Trist att hon inte vill göra en liten uppvisning för er... tycker att det är det minsta man kan begära när hon överger er så där!

  Ha en skön helg, vännisar! önskar Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 5. Nåja, ÄN är det väl tur att matte inte har vingar.. Hon får allt vänta ett par år tills det är dags.
  Vad är det för kattvakt? En sån som ger godis lite i smyg kanske.. Man kan ju hoppas!

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni får en jätte bra helg med kattvakten pojkar, och att matte få en trevlig resa!

  SvaraRadera
 7. Hmmmm.
  Flygande Jakob, det har man hört talas om, men det var väl inte det som er matte skulle ingå i, hoppas jag?

  *funderar*
  -Min matte med banan, jordnötter och bacon...tjaaaaa....varför inte....?
  -Nä, skojade bara!
  -Hon är för seg, dessutom, antar jag.

  Ikaros?
  -Hjälp, ni har vill inte sett er matte pyssla med fjädrar och vax, grabbar?

  Pegasus?
  -Gillar er matte konstiga fladdriga hästar, möjligen?

  ...Och ni har inte sett henne springa omkring på marken och träna plogformationer tillsammans med kompisar? Och samtidigt skräna och kackla?

  Äsch, ni MÅSTE bara berätta mer, när er matte är tillbaka!
  Jag är sååå nyfiken på hur hon fick till flygeriet!

  SvaraRadera
 8. Sippo - nästan så vi funderar på att smyga åt matte lite kattmynta, för det hade verkligen varit skoj att se henne flaxande... Tass!

  Kattson - det var en toppenidé! Propeller som Karlsson har hon nog inte, men man kanske kan pröva med bordsfläkten?

  Dui och Deco - visst är det skumma påhitt? Vi har verkligen saknat er alla, men nu är vi tillbaka igen. Får väl hoppas att matte håller sig på jorden i fortsättningen. Nosbuff.

  Imma - flygande matta! *fniss* Tycker också att hon kunde haft en flyguppvisning för oss. Hon kunde väl ha passat på att slänga ut lite fågelfrön samtidigt så hade vi fått ÄNNU mer att titta på. Tassen!

  Tina - nä, just SÅNA vingar ska matte kanske inte ha... Vi hade en jättebra kattvakt. Vi ska tassa ner lite mer om det i bloggen.

  Em - tack, vi har haft det bra, och matte med. Hoppas det gäller dig och dina fina kissar också!

  Trassla - ett tag var vi lite oroliga att hon skulle försöka sig på att flyga med kvasten. Men hon ville visst bara sopa upp kattsanden som hamnat utanför lådan. Kurr och burr.

  SvaraRadera