söndag 28 mars 2010

Wild thing

I helgen har vi fått massor av gos! Tror att matte har haft dåligt samvete för att hon jobbat så mycket. Vi har myst i soffan medan vi sett på film.

Findus: Är det ingen bra kattfilm snart, matte? *suck*

Rasmus har beslutat sig för att träna lite grann. Katt-yoga har lillmissen sysslat med.

Rasmus: Kattvancerad övning, det här.

Sedan har kvittermissen fått storhetsvansinne. Han hävdar att han är en vild, cool kattkille. Allt detta för att han fick syn på mattes inbetalningskort till kennelklubben, där matte vill att hans chipnummer ska registreras. Där stod att Rasmus var viltfärgad med vita tecken. Själv hävdar han bestämt att han är the wild thing.

Rasmus: Först en dubbelrullning, mususling... *morr*

Rasmus: ... sedan en nackruskning! 
Akta dig, jag är en vild, vild mini-tiger!

10 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med gos och mys. Bästa som finns! Det där med Yoga ska ju vara svårt sägs det och med katt- positionen har vi inte en chans! Rasmus har väl ändå inte gått och blivit HUND ändå, anmälan till kennelklubben?! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Åhhh, jag vet vad jag önskar...
  Lycka till Rasmus!
  *fnisssvoff*

  SvaraRadera
 3. Åh ja e imponerad över Rasmus yogaställning. Vad är fram och bak på Rasmus undrade matte. Dum hon e, de e ju fram som e bak, de ser ju varande katt. *suckar*

  Hälsa Findus att de sände Män som hatar katter i lördags. Nästa lördag börjar Katten som lekte med elden. De e en ruskigt bra serie de där! :)

  SvaraRadera
 4. Dui och Deco - gos är jättehärligt! Rasmus tror för tillfället att han är en vild tiger, men vem vet vad han hittar på härnäst? ;) Nosbuff.

  Trassla - lillmissen hälsar så mycket.
  Mjau-ov! Vi andra med, förstås. Tass.

  Nea - visst har du rätt, fram är bak på honom. Det är svårt med yoga. Vi andra föredrar yoghurt. *slick* Ska jama med matte om filmtipsen. Det låter som riktiga kattfilmer, det där! Nospuss.

  SvaraRadera
 5. Jamlars vilken kattvancerad yoga det såg ut att vara. Akta så du inte sträcker svansen eller öronen. Så måste jag säga att det var en snygg dubbelrullning och nackruskning. Tass!

  SvaraRadera
 6. Cool yogaställning *stora ögon*
  Kan du läras mig? *ser frågande ut*
  *Kaninsniffar* Kaniniss

  SvaraRadera
 7. Vi katter är ju som gjorda för yoga, undrar förresen om det inte var vi som uppfann den? Att Rasmus är cool har man ju sett innan, men wild också! Ska bli spännande att se vad ni hittar på härnäst.

  SvaraRadera
 8. Sippo - tack, har tränat länge på den nackruskningen. Hmm, ska kanske skylla på att jag sträckt öronen när matte hojtar om något bus. Hon påstår att jag inte lyssnar. *oskyldig min* Tass!

  Kaniniss - man får öva ett tag, men jag tror att kaniner är spänstiga, så det ska nog gå bra! Kurr och burr.

  Kattson - låter mycket troligt att det är en kattlig uppfinning. Rasmus övar stenhårt på sin image av en wild, cool cat. Buff.

  SvaraRadera
 9. Börjar redan stretcha inför övningarna. *ler*
  *kaninsniffar* Kaniniss

  SvaraRadera
 10. Kaniniss - då kör vi! Sätt dig på något mjukt underlag. Sträck upp ena bakbenet i luften. Luta dig fram så mycket det går. Tänk dig, att du ska gömma dig bakom dig själv (!), exempelvis när det är dags för kloklippning. Sådär! *trumpetfanfar* Håll inte yogaställningen för länge första gången. Då kan man slå knut på sig själv och fastna. Lycka till! Kurr och burr.

  SvaraRadera