torsdag 17 februari 2011

Svan på diskbänken

Hmm. Kan det stämma? *lägger huvudet på sned* Njaaam, vi tycker nog inte att det liknar någon från det här hållet heller?


För att ta det hela från början: idag har vi suttit inspärrade. Som chanskortet i Monopol. "Go directly to jail. Do not pass Go. Do not collect your Dentabites." Bara rätt in i vardagsrummet. Matte for runt som en kolibri med en koffeinkick och plockade undan saker. Låda, mat och vatten transporterades in i vardagsrummet, och i köket gjorde matte tabberas på diskbänken och i skåpet under. Allt skulle bort!


Vi skulle få besök, nämligen. Det framgick inte riktigt om det var en tassverkare eller en fågelskådare som skulle komma, men matte påstod att vi skulle få en svan på diskbänken.  Undrar om matte och tassverkaren skulle locka in den med en jättetalgboll? För svanar är stooora fjäderkotletter, det har vi förstått. Medan vi satt instängda i vardagsrummet, funderade vi på om vi skulle slå upp receptet på oxSVANssoppa i kokboken, men vi bestämde oss för att först inspektera råvaran ordentligt.


Och tassen på hjärtat, det liknar ingen fjäderkotlett vi sett förut. Verkar vara i knaprigaste laget. Kanske är det bra för tandsten? *tvivlande* Eller så bryter man gaddarna av sig. Bild på fjädersteken kommer imorgon. Till dess skriver vi vårt inlägg i form av en dunvippa. Bilden är gjord med hjälp av tagxedo.7 kommentarer:

 1. Men oj vad det händer grejer hos er! Ska bli spännande at tläsa mera om den där svanen. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Nu blev vi väldigt nyfikna på den där svanen. Ni måste berätta vad som händer.

  SvaraRadera
 3. Men vad är det här för svan?? Och passa er, för svanar kan nypas ordentligt. Nog bäst att be den där tassverkaren att förbereda den för sopkoket innan ni tittar närmare på den.

  SvaraRadera
 4. Undrar oxå vad det kan vara för Svan ni ska ha i köket ??!!
  Nu är jag jätte nyfniknen !!!
  Väntar med spänning på nästa rapport :)

  SvaraRadera
 5. En svan? Men vad skall er matte med en svan till? *oförstående*
  Oj vad nyfikna vi blev, väntar med spänning på fortsättningen!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Men vad är detta för kryptassiska saker matte har för sig. Nu är man ju jamarns nyfis.

  Oerhört fräckt att spärra in husets säkerhetskatter när det händer spännande saker!

  Nosgos

  SvaraRadera
 7. Man undrar vad matte ska med en jättestor fjäderkotlett när hon redan har tre stiliga katter i huset. Kan ju inte vara särskilt hög gosfaktor på en sån typ.
  Men jamarns så duktig er matte är på att göra coola bilder!
  Tassklappar

  SvaraRadera