måndag 28 februari 2011

Sökes: antivirusprogram

Här hemma går vi och längtar efter våren. Det är alldeles för länge sedan vi såg grönt gräs, vajande trädkronor och vackra blommor eller kunde snusa på spännande dofter genom nätfönstret. *suck*


Majblomma.


Mest går vi omkring och får flaskborstsvans när matte börjar låta. Är det inte trumpetande, explosiva nysningar så är det skrällhosta som kan skrämma svansen av vem som helst. Är det inte någon som har ett bra antivirusprogram för mattar?


Rasmus: Äntligen en lugn stund. *zzz*

7 kommentarer:

 1. Aj då, det låter inget vidare med en skrällmatte. Vad jag hört finns inget riktigt effektivt antivirusprogram, bara en massa dyra men dåliga varianter. Jag tror att spinnhealing och nosgos är bästa medicinen.
  Och våren....här längtar vi också!

  SvaraRadera
 2. Nämen är matte fortfarande skrällig och hostig? Man får ju liksom aldrig någon ro då ens människa går runt och låter så där.

  SvaraRadera
 3. Nåjam, det ser ju ut som om ni inte är sönderstressade i alla fall. Hoppas matte hittar nåt bra antivirusprogram så hon kan sluta skrälla.

  SvaraRadera
 4. Vi tror nog att spinnhealing är bäst ändå. Vi skickar lite från oss också. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Ni får bistå med mer spinnhealing och kurrterapi och matte får nog ta liiite hostmeducin med.
  Vår matte är frisk = inte förkyld och hostig.

  Ha en trevlig kväll

  =^.^=

  Nosgos och en krya-på-dig-kram till matte.

  SvaraRadera
 6. Matte tror att tvåbeningar blir skrälliga när det är en ny årstid på gång. Hon snackar något om "omställning" och "kroppen är inte förberedd". Vet inte riktigt vad hon menar, men tänk om det betyder är värmen är på väg? Det vore det bästa antivirusprogrammet av alla, tycker matte och jag :D
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Sån där Echinaguard eller hur det nu stavas, är kanon.
  Kram och krya på dig

  SvaraRadera