söndag 27 februari 2011

Lillmissens hemmaspa

Om tansingarna ska vara fina, vita och starka, som på bilden här...


 Skåda de gnistrande, skarpa huggisarna! *gapar*

... så gäller det att sköta dem ordentligt. Vi får torrisar som motverkar tandsten av matte. Fast för att vara på den säkra sidan så är det bäst att flossa lite emellanåt. Som idag. Då petade jag upp en garderob, där matte tror att hon kan gömma skorna för mig. Så knipsade jag av en massa skosnören, och kände riktigt hur tandstenen for all världens väg. Men matte tyckte inte om det. Alltså, att snörena blev knipsade, men mest för att hon är rädd för att jag ska svälja remmarna.

Efter det hade jag ett pass i tvättstugan. Gick igenom hela pälsen noga, för man vill ju vara fin.

Rasmus: Titta vilken vit tass. *slicka, tvätta*

Faktiskt så har jag gått igenom allt utom tassikyr. Ska genast vässa klorna på klösbrädan. Eller soffan? Vi ses!

11 kommentarer:

 1. äh, ta soffan vet ja, å vässa klorna riktigt ordentligt....hehe

  SvaraRadera
 2. Hm, vad är det med dig och skosnören egentligen? Gav de dig en svår barndom eller nåt? *kliar huvudet* Så rekommenderar jag att du tar kattställningen istället för soffan, speciellt nu när du käkat upp mattes skor.

  SvaraRadera
 3. Det är ju viktigt att ta hand om sig ordentligt!Tycker du har skött det bra, du hårade väl ner ordentligt i tvättstugan?? Vi jamar med Maya, tassikyr mot soffan är alltid rätt! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. *Maurice nickar
  Soffan är bäst när det gäller att vässa klorna!!
  Bra knep att hålla tandsten borta från bissarna!!
  *klon upp
  Maurice

  SvaraRadera
 5. Puma använder faktiskt tandtråd i form av skoborsten som står utanför dörren. Där slipar han alltid tänderna innan han går in.

  SvaraRadera
 6. Skosnören är både bättre och billigare än att behöva gå till tandläkaren för att bli av med tandsten. Förstår inte att matte inte uppskattar att du tjänar pengar till hushållet?

  SvaraRadera
 7. Visst är det bra att sköta tänderna ordentligt... bara du inte äter upp några avknipsade bitar. Det kan vara jättefarligt!
  Tassikyren tycker vi att du ska sköta på klösbrädan som du hjälpte till med att skruva på plats, då blir matte glad... Förresten fick ni inte en ny soffa för inte så länge sedan? Bäst att låta den vara.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Tyvärr har jag inte hunnit få den rätta klotoppskänslan på mitt stiliga klösträd än. Så här är det också soffan som gäller.
  Tandläkare är som vettisar - säkert bra tvåbeningar de också men man vill ju helst slippa träffa dem för ofta. Men ta det för säkerhets skull lite försiktigt med skosnöregnagandet.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 9. Åh så bra att du kan fixa din tandvård på egen hand. Bra katt reder sig själv som man ju jamar. Som den kloka katt du är sväljer du givetvis inga remmar.

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. Här har matte klätt hörnen på soffan med klösbrädor. Men det är INTE jag som klöser, måste jag påjama, jag klöser bara ute på mina tallar. Men Puff hade soffan som favvoklösställe, och började se märklig ut.
  Och nog är Dentabits godare än snören för att få bort tandsten? Eller är du så smart att du knipsar snören för att få fler Dentabits?

  SvaraRadera