lördag 12 februari 2011

Kom ljuva (k)rusmynta

Snälla Kjelle Bus och hans matte Lillagul har skickat paket till oss. Vi fick det för att vårt besök var nr 10 000 på matte Lillaguls fina blogg. Nu var det så, att matte tänkte hämta ut paketet igår, och vi var sååå nyfikna. Men den dumma snön gjorde att bussarna togs ur trafik, så matte ville inte chansa att kliva av på någon annan hållplats om det inte skulle komma någon ny buss. Fast idag kunde hon äntligen hämta vårt paket. För det var vårt, med våra namn på och allt.


Spännande överraskningar.

Vi fick ett fint kort, jättegott kattgodis i tre smaker, en boll, en piggeboll och en liten mus. Kan ni gissa vad Kjelle Bus mer lagt i ? Kattmyntaspray! Den var det krut i, vill vi lova. Matte sprayade en pälskudde och släppte ned på golvet. För sent insåg hon sitt misstag. Naturligtvis borde hon sprayat tre leksaker. 

Det var nästan så att hon tänkte tillkalla kravallpolisen, för det utbröt ett gruff som troligen var drogrelaterat. Först rök Findus och Rasmus ihop om myntakudden, tills kapten Rödskägg kom på att han kunde ligga och rulla sig på golvet där det hamnat myntaspray från kudden. Medan lillmissen gosade med leksaken dök Mysak upp på scenen och försökte med tassvift och rumpnafs tillskansa sig kudden. Då insåg matte att det var läge att öppna kattgodiset. Åh, så gott det var! När vi lugnat oss lite, kunde vi leka med kudden en i taget. Mmm, vad den doftade gott. Riktig rusmynta!

 Rasmus: Vänta bara. *sparka. klösa*

Isak: Luktar gott. *snusa, sniffa*

Tack snälla Kjelle Bus och Lillagul för de fina presenterna!

7 kommentarer:

 1. Tänk att ni grabbar går igång sådär på kattmyntasprayet ??!!
  Jag bara rynkar på näsan åt det och springer åt andra hållet :)
  Kul att ni äntligen fått ketet från mig o matte :)
  Fint bildcollage er matte pusslat ihop o kulig film med. Inte för att jag förstår vad myntakudden är att bråka om :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul med paket! Och vilka grejer! Mynta är toppen och tänk att ni fick godis också! Riktig toppendag. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Oj vilken strid det blev om kudden. Tur att det inte var någon som blev skadad. Det var jättefina presenter som ni fick.

  SvaraRadera
 4. Jisses, drågade Stationskatter *stooora ögon* ni som är så goda vänner, men det måste ha vart nåt aldeles extra den där sprayen... Ni har rätt matte borde ha dränkt tre leksaker med den.
  Hon får nog vara lite försiktig så inte drogspanarna ringer på *fniss*

  =^.^=

  Nosgos grabbar å en kran till er snälla matte

  SvaraRadera
 5. Tänk vad ett myntarus kan ställa till. Man måste vara försiktig när man hanterar så starka saker. Men ni blev säkert vänner igen?

  SvaraRadera
 6. Mjau vad olika vi katter kan reagera på lite mynta...
  Stora matte har förbjudit myntaleksaker hemma hos sig tillfälligt, eftersom Ville gör inbrott i lådor och påsar - och sedan KISSAR på sakerna! Verklig snedtändning!
  Vi andra kan sköta myntasniffandet snyggare, om man säger! =^:^=
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 7. MEN så roligt att ni fått paket från Kjellebus.
  Vi har oxå sådana myntakuddar, mjau
  så roliga dom är.

  Mjau visst är det roligt att kunna jama tillbaka när ngn nätvänskatt har tassat in till varandra, där det går att tassa in.
  Tass och tackjam för påhälsningen hos oss

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera