måndag 21 februari 2011

Nedgradering av pälsen

Efter jobbet smet matte in en vända på djuraffären som finns i närheten. Vi hade bett henne fråga efter sådana där trevliga stolar för minisar som Gustav har berättat om. Tyvärr var det inte en så välsorterad zooaffär som man kunde önska, för de hade inga på lager. 


Tydligen ville matte hemskt gärna köpa något i alla fall, för hon kom hem med en ny sorts kam. Det ska vara något liknande Furminator och få med sig löst hår. Rapport kommer efter testkamning.


 Pälsnedgraderare.

 Findus: Bidde det ingen minis-stol?

Isak: Men lite päls får vi väl behålla i alla fall?

10 kommentarer:

 1. Hur kunde matte komma hem med en kam med skällisar på istället för en härlig stol? Ni gör nog bäst i att tassa ihop ett protestbrev till nästa gång, annars kommer hon kanske hem med en skällis också. *ryser*

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni får ha liiite päls kvar, för det är KALLT ute fortfarande.Även på kattsäkra balkonger...

  Ha en trevlig kväll!

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Men... ska ni ligga i kammen??? Människor - ibland så funderar vi på om man kan ha dem till NÅGOT vettigt...

  SvaraRadera
 4. Jag måste tyvärr jama att skällisomslaget skämmer hela Furminatorn. Man får negativa vibbar direkt. Men man får akta sig för att vara alltför kattegorisk, den kan ju ha dolda fördelar.
  Håller tassarna att det blir en minis-stol nästa gång, och se nu till att matte inte kommer hem med ett skällishus i stället...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. Men ser hon inte skillnaden på en hund och en katt?Stackars er, hur ska detta gå, tän om hon får för sig att ni ska gå fot och skälla också. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Tillägg till mín kattentar: Vill poängera att jag inte har något emot skällisar, är vän med flera stycken på min blogg. (Fast hundan vad de kan vara stirriga...)
  Men jag har svårt att få förtroende för produkten om den inte visar en bild på någon som jag kan identifiera mig med.
  Bara så att inga miss-förstånd uppstår.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 7. Jag förstår till fullo Isaks och Findus oro. Om matte inte kan skilja på en kam för en skällis från en för katter så finns all anledning att undra vad som ska hända härnäst.

  SvaraRadera
 8. Usch, den där såg otäck ut! Hoppas ni får behålla pälsen. Här har matte försökt med en vanlig kam, men då satte jag ner tassarna direkt och jamade till henne att det där kan hon glömma på en gång.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 9. Jag förstår ingenting? KAM i stället för STOL? Ehhh??? Dessutom ser det inte ens ut att vara en skön kam, utan en riktig rivkam som skoningslöst sliter bort välbehövlig päls. Nä, nu får ni allt ta matte i upptuktelse. Kanske kan ni hota med den där inbrottstjuven som hittar på både det ena och andra?

  SvaraRadera
 10. Hoppas kammen är snällare än den ser ut att vara! Den ser lite väl läskig ut tycker vi. Hoppas matte hittar en stol till er för det verkar trevligare.

  Tass

  SvaraRadera