torsdag 10 februari 2011

Krukrapport

Här kommer en uppföljande krukrapport gällande Bambu Bitts hälsotillstånd. Mjaa, egentligen bor han ju i en låda, men matte tyckte inte att lådrapport var en så bra rubrik. Bambu Bitt lever än. Han har med råge slagit rekord för bambuväxter som matte har införskaffat. Annars brukar de torka ut på nolltid.

Och nu kommer resultatet av enkäten, där man fick gissa hur länge vattningsröret fick sitta kvar. 
 • 5 tassavtryck på Vilket rör? *kikar åt alla håll*
 • 5 tassavtryck på Alltid! Vi skulle väl aldrig...?
 • 7 tassavtryck på Tills vi får tråkigt.I verkliga livet då? Röret har fått sitta kvar. Fast lite arkeologiska utgrävningar har det allt varit runt vitaminröret. Matte har muttrat över jord på golvet. Särskilt spännande har det varit just när matte ska vattna. Då är vi där och buffar med huvudena för att se riktigt ordentligt, och vattenkannan puttas undan så att strålen far all världens väg. Men vi vill ju vara med och titta på vad matte gör!

10 kommentarer:

 1. Vi är imponerade!!! Ni måste verkligen vilja behålla bambu bitt!!!
  tassen och buff
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Oj, jag trodde aldrig röret skulle få sitta kvar faktiskt. Det visar ju bara vilka uppfostrade och mogna kissar ni är.

  SvaraRadera
 3. Inte en blomma brukar överleva hos oss. Husse glömmer att vattna. Vi rör aldrig blommor "klorna i kors". Numera klistrar husse blommor på fönstret. De är inte i vägen och behöver inte vattnas. Har ni provat att pinka i röret "ler"
  Boxningsfilmen var utmärkt men vilken egendomligt tjock sladd det satt på datorn.
  Snön vräker ner och värre ska det bli.

  SvaraRadera
 4. Bra att ni hjälper matte att sikta med vattenstrålen! Annars skulle hon säkert missa något.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Klart att ni måste hålla koll på vattenstrålen, det är ju ni som hjälper matte sikta rätt när hon viftar åt fel håll med pipen. Eller hur?
  Eftersom röret fortfarande är kvar utgår jag från att ni har haft det kul hela tiden... nu förstår ni nog vad jag röstade på :-)
  Bambu Bitt verkar vara av segt virke!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 6. Det är oerhört viktigt att ni ser till att matte håller vattnet rätt ner i röret. Minsta fel kan innebära kattastrof för era blommor. Fortsätt bevaka vattningen är mitt råd.

  SvaraRadera
 7. Naturligtvis måste man ju se till att det blir rätt,när mattar och hussar gör saker på egen hand utan övervakning vet man ju aldrig hur det kan gå. Smarkar han bra förresten? Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Nog trodde jag att röret skulle få sitta kvar. Alla antydningar om att ni skulle hitta på både det ena andra har jag aldrig satt någon tilltro till!

  SvaraRadera
 9. Lika söta som alltid :) Jag kikar förbi varje dag men glömmer oftast att kommentera, ska bli bättre! :)

  /Em

  SvaraRadera
 10. En till som är imponerad av att bambun lever ännu ! Åh det är inte jag utan matte :)

  SvaraRadera