lördag 26 februari 2011

Man har väl rätt att ändra sig

Isak är den stationskisse som är mest kräsen i matväg. Det här med vilken mjukmat som kan tänkas duga varierar. Först köpte matte Mjau tetra i olika smaker, tills den plötsligt inte dög längre. Sheba brukar dock gå hem. Kalv och kalkon i sås är gott! Därför köpte matte hem ett litet förråd.


 Jättemumsig mat.


Fast då hade Mysak redan tröttnat. Man har väl rätt att ändra sig.


Men det var ju igår jag tyckte maten var god.

10 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen. Jag är precis sån oxå som ändrar smak rätt vad det är. Ena dagen är det jättegott andra dagen är det blä

  SvaraRadera
 2. Matte nickar igenkännande och säger att Wilma är precis likadan... Jag äter ju bara torrfoder och det är gott varje dag. Wilma jamar instämmande med Isak att det är en kattlig rättighet att få ändra sig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Det där med blötfoder..det är ändå gelén som är bäst..Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Klart en katt har rätt att ändra sig. Matte kunde väl ringt hem först och kollat med er vad som skulle passa bäst.

  SvaraRadera
 5. Precis som tvåbeningarna har vi katter rätt till ett stort urval av middagar. Tetra-Mjau är favorit här hemma nu men även en katt kan få för mycket av det goda. Variation är en ytterst viktig ingrediens i maten :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 6. Åter måste vi katter inse att våra tvåbeningar inte hänger med i svängarna. Vad är det som säger att detvi tyckte om igår också smakar bra idag?? Ingenting!

  SvaraRadera
 7. samma sak här. Försök att hitta en mat som duger till en 12 år gammal katt som testat det mesta som finns. Mjau tetra gick bra ett tag, men sen båda katterna helt plötsligt började spy när de ätit den så köps inte den mer. Just nu är katternas favorit ett märke som heter Sjöbogården och som matte hittat på ÖB.

  psst: tror vi fixat allt på bloggen nu, fick äntligen bort dubbel rubriken i headern tror vi.

  SvaraRadera
 8. Vi får sällan blötmat - Smulans mage gillat inte det nåt vidare, men ibland så...
  Såsen och gelén är bäst och finns alldeles för lite av :(

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Skrattar igenkännande! Här är det Molly som har varierande åsikt över vad som ska serveras i blötmatväg. Ena dagen är något jättegott och efter någon vecka går det inte alls att äta :-)
  Sheba Filé Supreme går dock alltid hem. Gourmet Gold passar bra ibland, men absolut inte lamm!

  SvaraRadera