tisdag 1 mars 2011

Hög mysfaktor

Vissa dagar är helt enkelt mysigare än andra. Idag är en sådan dag. Vi har fått helt underbar massage, så att vi spann och kurrade. På ICA Maxi köpte matte en massagekarda i gummi, som både skulle massera med gummipiggarna och ta med sig löst hår från pälsen. Den var jättemysig! Matte blev dessutom alldeles chockad över hur mycket hår den avlägsnade från Isak. Från oss andra också, förstås, men eftersom Isak är liksom lite slätare i pälsen än vi andra, så är matte ganska försiktig med stålkardor och kammar, för hon är rädd att komma åt hårbotten. Det brukar oftast inte lossna så mycket hår från svarte Mysak med de andra kardorna.


Vår härliga massagekarda. *kurr*


För att göra dagen ännu bättre, såg vi att matte köpt kycklinglever när hon handlade. Simba berättade om hur mumsigt det var, så nu hoppas vi att vi tycker lika mycket om det. Undrar om vi kommer att få den rå, eller om matte envisas att tillaga den? *funderar* Vi tyckte bättre om de råa fläskfilébitarna i helgen.


Spännande nyhet. Snart i en matskål nära dig.


Sådärjam, då ligger vi här, masserade och avdammade i pälsarna. När blir maten klar, då? *förväntansfulla*


Findus: Tar det väldans lång tid, det där med maten?

11 kommentarer:

 1. En sån där massagesak har vi med. Det är lite mysigt att bli masserad lite då och då.
  Kurr kurr.

  SvaraRadera
 2. Det var en jättefin massagesak ni har. oppas maten smakade bra och att ni inte hann bli alldeles utsvultna innan den var klar.

  SvaraRadera
 3. Aha, en massagegrunka, det låter härligt. Ska be matte köpa en sån till oss också. Kycklinglever, det låter som värsta lyxmaten. Ni får jama om det var lika gott som det låter!

  SvaraRadera
 4. Låter aningen läskigt att massagegrunkan avlägsnar så mycket päls. Man har ju ingen lust att bli en nakenkatt. Själv gillar jag bara att bli borstad och masserad till en viss gräns, sedan blir jag plötsligt irriterad, varför vete katten.
  Vill liksom Gustav gärna veta om levern levde upp till förväntningarna.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. Aha, en sådan karde-kam har vi också. Matte älskar den för den tar väldigt bra på Sixtens päls där hon inte vågar använda en vanlig kam pga att han ofta har lite sår här och var.
  Den dära kyckling levern lät ju läcker får nog be Matte fixa lite sådant till oss också.

  SvaraRadera
 6. Lever låter spännande, det har vi aldrig fått prova. Ni återkommer väl med betygsättning på denna så vi får veta om det är en delikatess! :-)

  SvaraRadera
 7. Det hade ju helt klart var bättre med Kyckling Lever.. Då hade man ju själv kunnat springa ifatt den och brotta ner den. Att den kommer i såna där små påsar känns helt onödigt egentligen.

  SvaraRadera
 8. Den där massagemojängen ser skum ut - vi tror inte vi gillar den. Vi gillar inte luggiga saker. Vi gillar vår bebisborste *skäms lite.

  Kajsa älskar kycklinglever - Maurice inte riktigt lika mycket (fast det blir god sås!) Hoppas att ni gillade maten!

  Hur är det med matte? Har hon slutat skälla än? Hoppas det!
  buff, kurr och allt sånt
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 9. Åh Levor! De e så gott! Neja gilla ente levorn så ja fick eta den schelv så alla katter gilla visst inte levor. Lova att ni tassoterar sen om de va gott.

  Nosgos

  SvaraRadera
 10. Lever är jättemumsigt i alla former (vi får dock bara kalvlevern rå) och av de djur som vi har fått smaka, kyckling, gris och kalv *räknar på klorna* Mmmm... det var nog alla om man inte räknar de musebusar som slinker ner med hull och hår...
  Att vi får lever ganska ofta beror nog på att husse och matte också gillar det!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 11. Såå muusig eran nya massageborste ser ut !
  Annat än min karda det :(
  Fast jag gillar att bli kammad :)

  SvaraRadera