tisdag 22 mars 2011

Hurrjam

Hurrjam! Idag känns redan som en bra dag för oss på StationsOmrådet. Först och främst, så gjorde torsken susen för Isaks mage. Den fick stanna nere, både till kvällsmat igår och frukost idag. Naturligtvis har vi andra fått smaka också (fast här kan påjamas, att vi nog tyckte att våra portioner var i minsta laget...). Nu blir det kokt vitfisk för lille Mysak ett tag. Torskpaketet låg förresten kvar i så fint skick på diskbänken. Inte minsta tandavtryck på det. Kanske för att vi bara fått torsken kokt?


Glad mage. Glad resten av Isak också.


Det andra matte blev så glad för, var att hon såg en innätad balkong. Mittemot oss har vi ett annat högt hus. En morgon för ganska länge sedan, höll matte på att totalt sätta frukosten i halsen. Ensam ute på en balkong på åttonde våningen, alldeles nära räcket, satt en svart kisse. Ingen människa. Ingen inglasning. Inget nät. Gissa om det gick kalla kårar efter mattes rygg? Efter frukost, på väg till jobbet, gick hon därför och ringde på den dörr som hon räknade ut hörde till balkonglägenheten och frågade om de visste, att katten satt där. Det visade sig, att den smitit ut på egen tass. Kattens människor berättade också, att de tänkt sätta dit nät. Hmm, har matte tänkt och minsann bevakat balkongen litegrann. Och nu är alltså nätet på plats. Skönt, för kissens människor verkar vara av den sort som ofta går ut på balkongen. Konstigt nog börjar det ryka om dem där.


I helgen kom ju matte hem med en spännande papperspåse, som hon inte öppnade. Hur kan man låta bli en spännande prasselpåse? Vi öppnade den själva under natten till söndag. Inuti låg det godsaker, minsann.


Bambu Bitt är tillbaka.

Matte provar med självvattningsvarianten igen och hoppas att det fungerar lika bra som sist. Fast Bambu Bitt ser onekligen lite snaggad ut redan nu. Vi tycker ju så mycket om honom! Matte noterade, att någon kräkts upp en blaffa med bambublad på garantin till nya, tysta snabeldraken. Skulle vara oerhört intressant att höra, hur en reklamation på garantin skulle gå till. *hihi*

Sedan har vi fått en finjusterad variant av vår header av Lisen och Golles matte. Redan den förra tyckte vår matte var fantasstisk, men visst märker vi skillnaden med denna. Jättestort tack!

15 kommentarer:

 1. Åh vad skönt att Isak mår bra.
  Tazz o Kram

  SvaraRadera
 2. Men....HUR kunde ni lämna ett torskpaket ORÖRT? Nu blev jag allt jättepaff! Men jag förmodar att det var bättre för Isak att äta torsken utan plast. Och vilken tur att det hjälpte hans mage. Det är som jag alltid jamat, med torsk i magen mår man bra hela dagen.
  Tur också att det blivit nät för balkongen. Måste vara förfärligt att se en katt oskyddad så högt upp. *ryyyser*

  SvaraRadera
 3. Vad uppfyller bambun Britt för funktion i huset? Är den för er kanske? :)Det tycker jag att den borde vara! Skönt med att din kompis mår bättre!

  Haha, nej jag har en liten räka som jag går omkring och släpar på, men matte och husse skrattar alltid åt mig när dem ser mig gå framför dem får att de påstår att jag då ser kobent ut när drar pinnen mellan benen, hihi. ^^

  SvaraRadera
 4. I sanning ett smärre mirakel att torskpaketet var i nyskick när matte kom hem! Och så skönt att Isaks mage verkar förtjust i fisk.
  Kan inte lätt att vara så älskad som Bambu Bitt - hur ska han kunna hålla beundrarna ifrån sig?
  Nya versionen av nya headern är lika stilig men lite skarpare, eller hur? Jamarsnygg är den i alla fall!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. åter otäkt med katten på balkongen-er matte ska ha HEDER som gick och sa till...*tassklappar*

  SvaraRadera
 6. Vad skönt att det är bättre med Isak! Vad omtänksamt av matte att köpa en ny Bambu Bitt. Vi tycker också att det var bra gjort av er matte att prata med dem i andra huset. Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Hurrjam, hurrjam, hurrjam! Yess då skall ni se att Herr Isak snart blir bra i maggen igen :)

  Hurrjam för missen som är skyddad på balkan också och hurrjam för en ny fräsch bambu bitt!

  SvaraRadera
 8. Headern är ju jättefin, men allra finast är nyheten om att Mysak mår bättre. Det är nog bra om han får fortsätt med fiskdieten ett tag till. Och då blir det väl alltid en liten bit över till er också? Och vad glada vi blir både för att matte reagerade och kontaktade katten i grannhusets tvåbeninger och för att de satt upp ett nät för sin katt.

  SvaraRadera
 9. Oj så stiligt det blev med ny header!! Isak och Findus är lika vackra och stiliga som alltid och Rasmus von Kvittermisse är ju alldeles bedårande söt på den bilden!! Så skönt att torsken fungerar för Isak - det är jobbigt med känsliga magar! De ställer till en himla massa dumheter!

  Vilken tur att matte såg lillkissen på den andra balkongen! Huvva!

  nosbuff, gos och gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 10. Mycket bra med en tillsägelse till de mittemotboende tvåbeningarna. Vi vill ju inte att en liten katt ska trilla ner :O Fytusan! Och vad glada vi är att magen är bättre :)

  Bättre med nya headern. Nu är ni stiliga som ni förtjänar!

  SvaraRadera
 11. Oj oj oj, det lät väldigt läskigt med kisse på våning 8. Jättebra att matte gick dit och sade till!

  Så skönt att magen är bättre!

  Tass & Kram

  SvaraRadera
 12. Jamarns vilken tjusig header ni fått !
  Min matte har inte fått tummarna ur och gjort någon till mig ännu :(
  Inte kul att vara dålig i magen , tur att det gått över med hjälp av vitfisk :)
  Men hjälp satt missen på balkonräcker på 8:e våningen *jag får svindel bara jag tänker på det*.
  Jag tyckte minsann det var otäckt att ramla ner från takfönstret på andra våningen i vår lägenhet, så otäckt att jag aldrig sätter en tass utanför fönstret mer !!!
  Gömma en Bambubitt i en papperspåse ??
  Varför då ??

  SvaraRadera
 13. ur går det med fisken/magen isak??

  SvaraRadera
 14. Vilken fin header ni fått. Ni är ju så stiliga.

  Skönt att magen är bättre. Det är ju inte så dumt att få smarrig fisk som medicin.

  SvaraRadera
 15. Snyggt jobbat av matte där! *klappar tassarna* Tänk om alla var lika duktiga. Vi väntar med spänning på fler rapporter om Bambu Bitt samt den nu något skamfilade garantin på tysta dammsugaren.

  SvaraRadera