fredag 11 mars 2011

Flygande matta

Tror inte vi har berättat om vår flygande matta? Det är en alldeles speciell matta, som ligger i vardagsrummet. Det är ingen liten dörrmatta utan en lite större, kanske fem-sex kastratmeter. Kvadratmeter! 


Nu är det så, att matte inte insett det finurliga med den mattan. Att den alldeles på egen frans kan flytta på sig, skrövla ihop sig eller ligga veckad som ett dragspel. Istället kommer hon hem från jobbet och undrar, om vi har haft kattfnattsrace genom vardagsrummet medan hon varit borta. Som om vi nånsin...?


Findus: Icke skyldig!

9 kommentarer:

 1. Vad häftigt med en flygande matta!Vad spännande det måste vara när den börjar röra på sig! Jättefin bild på dig Findus. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Flygande mattor - det är nog för mycket för människor att förstå. Jag misstänker att de tar fel på flygande mattor och flygande mattar. Och då blir det förvirrat. Men, men, alltid är det kissekatterna som skall utses till syndabockar. och det är inte snällt, med tanke på att vi inte är några bockar utan katter. Till och med en människa borde se det!!

  Findus är så stilig!! Och har jamarns vackra långa morrhår. Och är deffinivt oskyldig! Det ser man ju på blicken!

  Tassen, fredagsmys, buff och gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 3. Kan inte ALLA mattor knövla ihop sig så där, alldeles av sig själva? Det trodde jag! För det är precis likadant här...

  SvaraRadera
 4. Man blir alldeles frustrerad av alla anklagelser ni oskyldiga stackare råkar ut för. Det måste ju vara som Gustav antyder, att ALLA mattor gör så där, alldeles av sig själva...

  SvaraRadera
 5. Äsch! Mattor har eget liv, det vet väl alla katter *fniss* de knorvlar ihop sig alldeles själva.
  Se så oskyldig Findus ser ut... bara glorian som fattas, fast den har kanske hamnat lite på sned och därför inte syns i bild.

  =^.^=

  Nosgos grabbar å njut av det fina vädret!

  SvaraRadera
 6. hej! konstigt för här har vi OXÅ flygande mattor,mest är det en blå trasmatta som flyger och våran befinner sig oftast i hallen eller i vardagsrummet.när den ligger snygt mit i halen,så brukar vi se till att den flyger till ytterdörren!! full rulle ska det vara!
  vi gillar att gömma oss under den flygande mattan oxå,ska se om vi får fram nåt kort på det nåndag!
  /tass från pip och murre

  SvaraRadera
 7. Mycket märkligt. Föreslår att ni tre gör upp ett vaktschema och bevakar mattan och på så sätt kan rentvå er från mattes beskyllningar.

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Det verkar skoj med flygande mattor! Tjusig bild på dig, Findus!

  SvaraRadera
 9. Ack, detta reflexmässiga skuldbeläggande av oss katter. Som om vi skulle kunna ha någon som helst klo med i spelet när det gäller flygande mattor. Be matte läsa Tusen och en natt så förstår hon vad jag jamar om...
  Tassklappar

  SvaraRadera