lördag 12 mars 2011

Fräscha grönsaker

Ärligt jamat, Bambu Bitt har inte sett så kry ut senaste tiden. Det finns liksom inte så mycket kvar av stackaren. Nu verkar det som om han ska få en inneboende i sin balkonglåda. Matte har varit på Plantagen och kom hem med jätteskojiga saker. En riktigt stor, prasslig papperskasse! Visst jam, hon hade lite nya fräscha grönsaker med sig hem också. 

Det ska bli spännade att se, om det är någon trevlig bekantskap som flyttar in. Grönsakerna är inte planterade ännu, men foto kommer någon av de närmaste dagarna. Tills vidare får det duga med den här bilden, säger matte och fnissar lite. Kan ni hjälpa oss att klura ut vad det är för växt hon har köpt?

Men vad är det här för blomster?

6 kommentarer:

 1. Tycker Bambu Bitt överlevde ganska länge ändå..Matte har förståss köpt pannkaksblommor, det visste vi inte ens att det fanns "förvånade" Nosbuff

  SvaraRadera
 2. *Fniss*
  Vet inte om det finns: pannkaksblommor* Som Dui och Deco jamamr om?
  *FUNDERAR*
  jamjamaj
  kanske, kanske inte,
  ska fundilera lite på det till nästa gång, mjau

  Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

  SvaraRadera
 3. tror också att det är pannkaksblommor. lillie slickar sig om munnen och funderar på att åka till plantagen och köpa några pannkaksblommor hon också. ("Pannkakor, med blåbär... eller mosade jordgubbar! nomnomnom!")

  SvaraRadera
 4. Äggplanta (aubergine)?
  *vift vift vift*

  SvaraRadera
 5. Det var tråkigt för Bambu Bitt. Är allt hopp ute? Nåjam, kan bara hoppas att den nya växten uppskattas lika mycket av er.

  SvaraRadera
 6. Matte säger att även om en växt verkar urvissen så kan det löna sig att vänta och se. Så gjorde hon med en orkidé och hurra och jubeljam - efter ett år har den blommat upp igen!
  Här i Skåne säger vi plättar så jag tassar lite mot strömmen och gissar på plättblommor :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera