lördag 19 mars 2011

Svansdans

Här har vi Stationskatter kopplat svanskrok och dansar runt i ett moln av päls. Tjoho! Titta så fin vår nya header är! Det är Golle och Lisens fankattiska matte som kan sådana finesser, och vi är så nöjda med det tjusiga resultatet.  =^.^=


Titta! Det är ju vi! *pekar med tassen*


För en tid sedan så tävlade vi om en ny header på deras blogg, och deras snälla matte beslöt att göra en till alla deltagare. Ni har väl alla sett Molly och Grabbarnas jättesnygga variant? Mollys matte tog dessutom det kloka initiativet att som tack för hjälpen skänka en summa till ett katthem som Lisen, Golle, och deras matte stöder. Självfallet gjorde vi likadant! Vi jamade genast åt matte internetta över ett foderbidrag till kissarna i KKS i Golle och Lisens namn.


En kattiljon nospussar  skickar vi till duktiga header-makaren. Vi är så tacksamma för din insats! *svansdans*

14 kommentarer:

 1. Vd fin den blev! Hon är så duktig Goliath och Lisens matte! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Jättefin till tre jättefina katter! Så duktig hon är! Grattis!

  Nosgos

  SvaraRadera
 3. Mjausingen vilken jamarfin header! Fast med så stiliga missar kan det ju inte bli annat än bra...
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Oj så fint det blev!!! Fast det var ju fint innan med ;-) men HUR kan det bli annat med er som modeller!

  Ha en härlig lördag i solen!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. Den blev jättefin. Vi är lite avundsjuka nästan.

  SvaraRadera
 6. Så snygg verkligen, passar perfekt till er bakgrund också. Önskar vår Matte var lika duktig som Lisen och Golles, men vår gör iallafall så gott hon kan och det är viktigast.

  SvaraRadera
 7. Oj, oj, där ligger man i lä. Men jag tycker i alla fall att innehållet i er blogg är viktigast, och det tycker jag är jättebra!

  SvaraRadera
 8. Ni var u för söta! :D Kolla in min KATTBLOGG! Där ger jag en ordentlig presentation av mig om ni vill lära känna mig mer. :)

  / Blöta nospussar

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco - visst blev den fin, otroligt vad hon kan! Matte önskar också att hon kunde sånt. Nosbuff.

  Nea - vi tycker så mycket om den!*spinner* Kurr och burr.

  Alice - åh, tackar. *glad* Vi tycker också att den blev jättesnygg. *buff*

  Smulan och Amanda - det blev ett "lyft" med att få in bilder. Tjusigt! Ha en fortsatt trevlig lördag, ni med. Hälsa Jansson. :) Kurr och burr.

  Sippo - vi kan inte riktigt se oss mätta på den ännu. Sådant där kan inte matte göra själv!

  Puma och Sixten - den blev verkligen bra till bloggen. Vi tycker att er matte är jätteduktig, vår kan ingenting när det blir så här avancerat pyssel. Ni har ju en jättestilig header!

  Kattson - matte ligger nog i samma lägömma, hälsar hon. ;) Alla är vi bra på olika saker och det är tur man kan hjälpas åt.

  Alexandra - vi skulle jättegärna hälsa på, men länken med ditt namn leder ingenvart (profilen är inte tillgänglig, för andra än dig själv antar vi att det menas). Om du vill kanske du kan lägga in en länk i kommentarsfältet så kommer vi tassande! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Oj, en så stilig header! Våran matte har bara klippt och klistrat för att få till våran... men den är ok, för man ser oss i alla fall och så är jag extra glad att Aragorn och Rufus fått vara med fast de är på andra sidan regnbågsbron! *stolt*

  Visst är det roligt med bilder? De är lättare att förstå än långa, tättskrivna texter...

  Tass från Imma, abbemissa, som väntar på middagen: vitfisk!

  SvaraRadera
 11. Klosterkatterna - nu när vi ser resultatet, ser vi att bilder i headern vs bara en rubrik gör en enorm skillnad. Vi gillar också er header, och just det du nämner är viktigt: att ALLA får vara med.

  Matte skulle aldrig kunna få till något liknande som Lisen och Golles matte kan trixa till. Fast allt är relativt, läste just ett mail där hon blev alldeles förskräckt för att headern blev pixlig. På min lilla mini-pc med frimärksstor skärm ser det dock okej ut. :) Vi får se hur slutresultatet blir.

  Vitfisk till middag gör ju att det blir fest två dagar i rad. Först hos Dui och Deco, sedan hos er. Mumsigt!
  Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. Om den där matten menar det suddiga kring era huvuden, så tycker vi att det ser coolt ut - så behåll det! Det ger lite skimmer åt er redan praktfulla skönhet...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 13. En header som väl matchar sitt innehåll - det vill jama tre stiliga kattherrar!
  Matte och jag är avis, men mattes tidning bestämmer hur vår header ska se ut. Men vi är jamarglada för er och de andra grabbarnas skull!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 14. Vilken fín header ni skaffat. Urtjusig.

  Bascos matte

  SvaraRadera