måndag 6 december 2010

Finn fyra fel

Nej, nu får det vara nog! *Lillmissen stampar med tassen* Hur man än försöker hjälpa till och snygga till mattes garderob så får man aldrig någon uppskattning. Faktiskt blir det mest misstänksamma blickar.

Rasmus: Nu tycker jag att du kikar så konstigt på mig, matte.

Det är väl inget större fel på de här fingervantarna! En låg i mattes väska. Den andra hade hon tappat på hallgolvet i brådskan på morgonen. Matte fick värma sig om en hand i taget idag. Kan ni gissa vilken vante som blev kvarglömd?

Ett omaka par?

Matte påstår att det går att hitta fyra fel på bilden. Det har vi lite svårt att se, faktiskt.

22 kommentarer:

 1. Ni får nog ta ifrån matte den där saxen. Den verkar ju farlig i hennes händer! Den högra vanten har varit hemma hela dagen! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vet inte matte att det är jättefiffigt att fingertopparna sticker ut? Då kan man göra en massa saker fast man har vantar - klia sina fina katter bakom öronen till exempel :-) Och öppna krångliga kattmatsförpackningar...
  Bara några små tips...
  Tassklappar

  SvaraRadera
 3. Fick inte matte nån lunch på jobbet idag? Ser inte ens gott ut att äta på vantarna... För naturligtvis var det den högra som låg kvar hemma! Vi måste förresten tipsa er och alla andra om en jamarbra film som vi såg igår. Vi skrattade så morrhåren nästan trillade av. http://www.discshop.se/filmer/dvd/som_hund_katt_kitty_galores_hamnd/P84353
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Alltså tycker Matte skall bara vara tacksam för att hennes fingrar inte var kvar i vanten när NÅGON eller NÅGOT knipsade av vantetopparna!

  Nosgos

  SvaraRadera
 5. haha, ni är bara för underbara. Det nya är ju att man ska ha bara fingertoppar. Det är ju jättebra. Att inte eran människa förstår det!
  Min människa går till och med och köper såna där vantar för dyra pengar och ni fixar det gratis. Att hon inte är tacksam

  SvaraRadera
 6. Ja, felen måste väl vara på den högra vanten, den ser litet konstig ut? Alldeles för symmetrisk. Den vänstra är mycket mer konstnärlig, som en INSTALLATION. Sätt en ram runt, sälj den och köp femtitolv kilo Dentabits för pengarna!

  SvaraRadera
 7. Nu har vi stirrat jättelänge!
  Hittade inga fel alls!

  SvaraRadera
 8. Torgvantar är väl JÄTTE-modernt???
  Varför bara på EN hand?
  *vift vift vift*

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco - ni har säkert rätt. Saxar kan åstadkomma hemska saker. Se bara på vanten! Kurr och burr.

  Frasse - jättesmart! Matte som alltid fryser och tycker det är kallt i lägenheten. Då är det ju supersmart med sådana vantar. Kurr och burr.

  Alice - stackars matte, blev hon utan lunch? Fast det såg inte så gott ut med vanttoppar. Hon skulle ha tagit med sig lite goda torrisar istället. Kul film! Nosbuff tillbaka.

  Nea - hujedajam, tänk om det blivit knipsade fingertoppar! *ryser* Kurr och burr.

  Maya - åh, det ska vi hälsa matte. *glada* Kanske kan vi få lite beröm också. Vore på sin plats!

  Gustav - Den idén hade vi aldrig kommit på! Men det är klart... vanten blev ju riktigt snygg. Den skulle säkert göra sig bra bakom glas och ram!

  Max och Måns - nej, vi ser bara en förbättring! ;)

  Trassla - hihi, kanske matte kan tappa den andra på golvet idag? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Jag håller med Dui & Deco, ni får ta ifrån matte saxen så hon inte har sönder fler saker. *skakar på huvudet*

  SvaraRadera
 11. *skrattar gott* Rasmus är väl inte anklagad denna gång??? det är säker den däringa farliga saxen som var hungrig.Nosbuffar till er alla!

  SvaraRadera
 12. den vänstra vanten är ju till för att klia kissekatter, då känner man det bättre. då blir det så varmt så om fingrarna i kisses päls *tihi*

  SvaraRadera
 13. Kan ni skicka oss resterna av vantarna? De såg smarriga ut ;)

  Tassar
  //Tre katter

  SvaraRadera
 14. Jag tror att ni måste ha den högra vanten under uppsikt även i morgon och försöka få matte att sluta bita på klorna när hon har vänstra vanten på.

  SvaraRadera
 15. Sippo - undrar om det är den nedra klosaxen som varit framme? Rätt åt matte, i så fall. *fniss*

  Smulan och Amanda - det är många som haft funderingar om saxen, så vi tror att det kan ligga något i det. Matte har inte vågat skylla på Rasmus. Än. Kanske hon lärde sig något efter den hålförsedda halsdukshistorien? :) Kurr och burr.

  Dino&Fläckis - bra tips! Matte brukar ju frysa om händerna även inne. Då kan hon ändå klia oss utan att pälsen blir alldeles knastrig. *hihi*

  Tre katter - självklart! Vi vill ju inte fresta utan att bjuda på godsakerna. :) Kurr och burr.

  Kattson - hmm, ska se om vi kan lägga beslag på rätt vante. Synd om matte gnager på båda!

  SvaraRadera
 16. *garvar så jag ramlar av stolen*
  Matte alltså
  flååååååååt
  Ligan fattar ingenting.
  ??

  SvaraRadera
 17. Inkan - nä, inte begriper vi missar vad det görs så stor affär av. Vi katter skulle väl aaaaldrig...! ;) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 18. Vi Biekatter är lite oroliga vart tog resten av vanten vägen. Man får nämligen ont i magen av vantar. Annars kan man inte säga att det är något större fel på vanten den är bara lite omgjord. Som tidigare tassar påpekat den har ju blivit en torgvante. Nu kan alltså matte ställa sig på ett torg och sälja saker för då måste man ha torgvante. Hon kan börja med att sälja snabeldraken den är onödig. Matte kan sätta dubbelhäftande tejp under sina tassar det fungerar lika bra. Känner ni möjligen en liten tvåbening i krypåldern ??? Toppen i så fall. Man gör en overall i wettexduk blöter den något och låter den lille hasa över golvet så blir det nystädat till jul.

  SvaraRadera
 19. Pricken, Svart, Moses, Pi - underligt nog hittade matte vanttopparna i vår låda. Undrar hur de hade kommit dit? Wettexoverall låter mycket trevligare än snabeldrake! Det tipset ska vi omedelbums be matte genomföra! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 20. Vi tycker allt att det ser ut som att det är 6 fel kvar i bilden.. ;)

  SvaraRadera
 21. Inkan - näää, inte har väl vi med saken att göra. *host*

  Goliath och Lisen - haha, det var ju ett mycket bättre sätt att se på saken!

  SvaraRadera