söndag 19 december 2010

Klorvindar friska

Äntligen något vettigt som man får ut av städning! Det brukar ju mest innebära att otäcka snabeldraken kommer fram och man får ta betäckning under sängen. *ryser* Men idag hade matte ordentlig städning av vår kattlåda på programmet. Den är vanligtvis insatt i ett Holbord från IKEA. Ondsinta källor insinuerar att det är för att minska mängden utsprättad sand på golvet. Det brukade muttras om Saharas öken innan lådan fick sin nuvarande plats.


Isak: Tjoho, grabbar! Man kan balansera på kanterna av lådan och locket.


Medan matte höll på med sin rengöring, såg vi att hon tog fram goda parfymen till lådan. Gissar att den är väldans dyr och exklusiv, för den luktar underbart gott. Nästan i klass med kattmynta! Fast, det måste erkännas, företaget har misslyckats en aning med produktdesignen. Parfymen kommer i en trist stor blå plastflaska. Matte, den dummern, förvarar den nere på badrumsgolvet! *tassen för pannan* Jama om att inte förstå sakers rätta värde.


 Rasmus: Jag hann först, pax för lådan! *rulla, vältra* Ååå, så gott det luktar!

Findus: Rena aromterapin. *snusa, sniffa* Här kan man vältra sig hur länge som helst!

Om ni undrar, så heter den goda parfymen Klorin. Oslagbar doft! Vi kissar älskar den, men matte verkar inte uppskatta den lika mycket som vi. Men så har de inte heller lika känsliga nosar som vi, människorna. Klorvindar friska, leka och viska ... *gnolar*

Rasmus: Strunt är strunt och snus är snus, om ock i gyllne dosor, och Klorin i en kattlåda det doftar såsom rosor! *tvinnar morrhåren*

9 kommentarer:

 1. Låter hur bra som helst! Den där doften har vi inte testat, får nog jama till matte om det! Jättefina bilder på er. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Hm, jag trodde först det var sånt där lukta-gott pulver som husse använder till vår låda. Men vi ska be husse testa klorin vid tillfälle.

  SvaraRadera
 3. Vi håller med er. Den doften är ljuvlig. Man bara måste rulla sig i den nyttvättade lådan innan den fylls på med sand igen.
  Ha en mjaufull Jul

  SvaraRadera
 4. Den lukten har vi missat... Fast vi ska föreslå det till matte å husse. Vi blir nyfikna, speciellt efter Rasmus poetiska beskrivning av doften. Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Den lukten har vi också missat helt, måste jama till matte om det.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Berätta - hur har matte fixat till hol bord för att få in lådan...

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket, då ska jag absolut köpa dentabits imorgon när jag ändå är på affären.
  Ni får ha en fortsatt bra dag och en spinnande god jul med hopp om att vi får många dentabits och annat gott nu till julen.
  Kram och nosbuff från Woddy och Tarzan

  SvaraRadera
 8. Visst är Klorindoften ljuvlig. Blogghjälpen säger att den nästan är lika bra som när blogghjälpens dotter varit och ridit och kommer hem och lägger ridjackan på golvet. Då kastar sig hennes katter över jackan och får sen lyftas bort.

  SvaraRadera
 9. Dui och Deco - det både låter och luktar gott. Hoppas ni också tycker om doften. Kurr och burr.

  Sippo - lukta gott-pulvret har matte aldrig testat. Vad mycket spännande man får tips om.

  Sol-Måne - visst är det härligt! Fast vi tycker nog att matte har lite för bråttom att fylla på med sand. *suckar* Ha en mjaufull Jul, ni med!

  Smulan och Amanda - hihi, lillmissen blev alldeles till sig och rimmen flödade. ;) Kurr och burr.

  Alice - då har ni något spännande framför er. Hoppas att ni gillar doften lika mycket som vi. *kurr*

  Anonym - det är ett Holbord av den större, rektangulära sorten (som är tillbaka igen). Här kan man läsa mer om vår "badrumsrenovering":

  http://stationskatterna.blogspot.com/2010/04/badrumsrenovering.html

  Frey, Woddy och Tarzan - hoppas att det finns gott om dentisar i affären. För några veckor sedan var det SLUT i flera affärer här. *morrhårsdarr* Ha en jättefin jul, ni med! Kurr och burr.

  Kattson - Klorin luktar väldans gott. Nu blev vi jättenyfikna på den där andra goda doften du berättar om. Hmm, tänk om man skulle skicka iväg matte till stallet? Hon kan ta en av våra gosefiltar med och ha som doftuppsamlare.

  SvaraRadera