torsdag 16 december 2010

Jubel-jam

Det är ett viktigt datum i dag för oss Stationskatter. Vi firar ettårsjubel-jam här på bloggen! Naturligtvis måste detta firas på lämpligt sätt. Först önskade vi oss en burk fylld med kattgodis. Det är väl inte för mycket begärt?


Findus: Vadå för stor godisburk? När jag ska ligga i burken låter det helt plötsligt annorlunda. Då är den för liten. *fnyser*

Av någon anledning ville matte inte alls fylla den söta kattburken med Dentisar, myntalinser och andra smaskigheter. Lite småsnålt, tycker vi. Det hade säkert inte behövts mer än ett tjog Dentisaskar för att den skulle bli proppfull. *slickar nosarna*

Nåjam, lite mysstämning ville vi förstås ha. Lite tända ljus och en vacker skål med våra favoritleksaker framställd. Nää, det är inga levande ljus så att vi riskerar morrhår och svans. De här lyser med hjälp av batteri.

 Luddbollen och Kurre Ekorre. Åsså lite mys med ljuslykta.


Taggige, tuggige Kotten, en musebuse och mera mysljus.

Och så lite festlig dryck från bryggeriet Tre Jamare. Vi måste jobba lite till med etiketterna bara.

Kattmusten passar alldeles ypperligt till kanderade mösslingar. Den framhäver också på ett superbt sätt smaken av leverkorv. Den musserande drycken kan med fördel serveras kyld. Ett beprövat tips för att åstadkomma detta är att nedlägga ett antal klonkande möss i serveringsskålen. Kattmyntatéet kan vara bra att värma sig med efter kalla patruller i det vita. Ett antal av våra bloggvänner är ju säkerhetsmissar med ansvar för sitt Område.

Vi är så glada för att ha fått lära känna alla snälla bloggkissar under det här året. Därför tänkte vi anordna en jubel-jamsfest med start i natt efter att matte somnat. Alla är så välkomna att tassa in! Adressen är Jättehöga Huset, Nära Tågstationen. Vi bjuder på kattmynta av prima kvalitet, lite tilltugg och drycker från Tre Jamare. Vi ses väl?

18 kommentarer:

 1. Självklart!! Med den menyn trotsar jag glatt snöstormar och kyla och kommer ilande i hög hatt och med svansen nyborstad och stilig. En riktig brakfest är precis vad som behövs nu! Och grattis, grattis till jubiléet! Tar med mig litet skaffning jag också, vad är en hemlis!

  SvaraRadera
 2. Hurra för er! Vi är så glada att ni finns, ni är riktiga toppenkompisar tycker vi. Vi tycker nog att godisburken borde blivit fylld med allt gottis ni kan tänka er för att fira. Självklart tittar vi in och partar loss med er! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. ...och jag kommer VILT skuttande med massor av härlig snö i pälsen och mumsiga oxhudsben och märgben!
  -Vaaaa?
  -Fel sammanhang?
  -Fel sällskap?
  -Vart tog ni vägen, alla små rara kissekatter?
  -Vad meeeenar ni?

  *slokvift slokvift slokvift*

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Självklart kommer vi! Vilken smarrig meny ni har ordnat också. *slickar nosen* Vi skall bara skicka matte i sängen, sen tassar vi iväg. Det har dessutom äntligen slutat komma vitt här så det passar fint.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Grattis till jubel-jamet. Klart jag kommer. Kanderade mösslingar var jättegott på lussekattsfesten i jamlunda så de vill jag helst inte missa. :)

  Först måste jag natta matte så klart. Är det förresten åldersgräns eller skall jag ta med snorungen också?

  Nosgos

  SvaraRadera
 6. Men Trassla, jag kan busa med dej, jag gillar voffkompisar! Jag och Nova har liftat med snöplogen, vi kommer med buller och bång! Och har en hel påse kattgräs med mig! Grattis till jubiléet! Let's party!
  NosPuss Wikki
  PS. Stora matte som samlar på fina kattburkar blev väldigt avis.... *fniss*

  SvaraRadera
 7. GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS!!!

  Tack för inbjudan och för en toppenfest i Jättehöga Huset. OJ vi fick nästan svindel när vi kikade ut genom era fönster, men VILKEN UTSIKT ni har...
  Ha en jättefin fredag, nosbuffar och en kram till matte.

  SvaraRadera
 8. Grattis till ettårsjubileet. Jag tycker absolut att ni förtjänar lite Dentisar och vitfisk.

  SvaraRadera
 9. Grattis!! Några dentisar och annat gott fick ni väl ändå, så snål kan väll inte er Matte vara.

  SvaraRadera
 10. Jag tror att vi bloggkompisar är mer partysugna än matte verkar vara. Kan hon inte fylla den fina burken med dentisar tills vi kommer? Nåjam, det kommer bli ett jättekul partaj i alla fall! Och det är jättekul att ni kommit med i bloggsvängen. Grattis till första året.

  SvaraRadera
 11. Stort grattis och jubeljam! Vi tassar självklart in och firar detta fanTASStiska jubileum!
  Själva har vi bara haft vår blogg i några månader men med det fina mottagande man får så vill vi säga Hipp hipp hurra för alla bloggvänner, och i dag hurrar vi extra många gånger för er tre toppenkatter i Jättehöga huset. Vi är så glada att vi fått lära känna er!
  Nu tar vi oss en jamare och partar loss!
  Kramar och tassklappar!
  PS Har ni hiss :-)

  SvaraRadera
 12. Mjau, nu såg vi att vi var lite sent ute för festen, matte skyller på julstress :-) Men vi hurrar och jubeljamar på vår blogg i veckan i stället!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 13. Stort grattis till ert 1-årsjubileum! Hurra hurra!

  Åh, vi är nog för sent ute! Vi har nog missat partyt! Det hade varit härligt med lite mynta och dryck från Tre Jamare!! :-)

  SvaraRadera
 14. Nu är jag jättentfiken på hur dessa dentisar ser ut och asken. Kan ni be er matte att ta en bild på själva asken de kommer i och lägga ut. Jag försöker hitta sådana till mina kissar men vet inte och jag har hittat rätt. Jag tror det blev rätt idag men är osäker. De tyckte om godisarna i alla fall och de brukar vara väldigt noga med sitt godis och äter inte vad som helst för att uttrycka det vackert ;)

  SvaraRadera
 15. Gustav - så välfriserad svans har vi aldrig sett, men så är du en gentlekatt också! Varmt välkommen in från kylan och snön, det varma myntateét står där borta. *sveper ut med tassen*

  Dui och Deco - vi är så lyckliga för att vi har så fina bloggvänner som ni. Tycker att en fylld kattgodisburk är det minsta vi kunde få av matte. Nåjam, vi festar med andra deliKATTesser nu. *slickar nosarna* Nosbuff.

  Trassla - du är så välkommen! Fast det var tur att du tänkte på märgben, för det hade vi missat. Kurr och burr.

  Alice - tackar. Hoppas er matte skyndar sig med att somna! Sedan får ni ila över. Nosbuffar.

  Nea - kanderade mösslingar var jamarsmarrigt. Undrar om det var Conny som kom på receptet? Jama en vaggvisa för matte och skynda dig hit sedan. Simba tar du förstås med dig. Här finns många skojiga svansar att jaga. Tasskram.

  SvaraRadera
 16. Wikki - smart att ta snöplogen hit! Vad bra att det finns en gäst som pratar hundiska, för här ska alla fyrbenta trivas. Nu festar vi loss! *svansdansar*

  Ps. Kattburken köpte matte för flera år sedan i juletid på en ICA. Den innehöll en ytterst konserverad, kompakt, fruktig julkaka. Kakan var sådär, men det var ju burken matte ville åt... ;)

  Max och Måns - tackar. Ni är så välkomna. Här ska partajas!

  Smulan och Amanda - här var vi ett glatt och trevligt gäng. Visst ser man långt från oss i Jättehöga huset! Fast inte fina Bambisar, som ni gör. Kurr och burr.

  Sippo - tackjam. Vitfisk och Dentisar står på önskelistan. Matte kanske ordnar det till jul i stället?

  Puma och Sixten - mjaaa, visst fick vi dentisar, fast bara några stycken. :( Tänk vad mjausigt med en stor burk full med dentisar. *drömmer*

  Kattson - tackar. Nog hade vi behövt lite extra Dentisar när vi får gäster och allt! Vi får bjuda på annat gott. Har sett att det finns tonfisk i skafferiet...

  Gunilla och Frasse - äschjam, man kan väl festa i dagarna tre? Klart ni ska komma på partaj! Vi håller med om, att det finns så många snälla bloggande kissar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 17. Molly och Grabbarna - klart att ni ska tassa förbi ändå. Man kan ha fest i flera dagar, eller nätter. ;) Det finns förstås dryck kvar från Tre Jamare, titta i hörnet där borta! Kurr och burr.

  Frey - hoppas att dina kissar kommer att gilla Dentabits. Vi har lagt in en länk i kommentarer på din blogg, men annars kommer länken här igen:

  http://www.whiskas.se/se/products_milktreats.html

  Ha det jamarbra! Kurr och burr.

  SvaraRadera