fredag 31 december 2010

Smällaredagen

Idag är det visst smällaredagen. Det sprakar, blixtrar och låter en fasligt massa här hos oss, och himlen lyser i regnbågens färger allt emellanåt. Och matte säger, att ännu mera blir det senare, ju närmare klockan mitt i natten det blir.


Som tur är, så har dessa smällaredagar aldrig varit något riktigt problem för oss. Vi tar det ganska lugnt, myser med matte och smaskar på något gott. Fast matte ser förstås till att vara hemma med oss, och så stoppar hon in något spännande i vägguttaget. Det kommer ut en "bli lugn och snäll-lukt" därifrån. Lika gott som Klorin luktar det förstås inte, men den är inte dum, den här heller. Feliway heter den visst.


Hmm, nu ska vi tassa iväg till soffan med matte. Det blir visst filmtajm. Sisten till soffan är en svanslös musling!


Vi önskar alla våra vänner ett
GOTT NYTT 2011!8 kommentarer:

 1. Jag är inte heller rädd för smällandet, men jag ska nog hålla ett öga på Tindra. Hoppas ni får en lugn kväll med matte nu.
  Tass tass.

  SvaraRadera
 2. NosPuss & NyårsTassKram önskar Wikki & Nova

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År önskar Molly, Lukas och Asterix

  SvaraRadera
 4. Ett gott nytt 2011 önskar vi er!

  NosPussar

  Indra och Bastian

  SvaraRadera
 5. God Fortsättning!
  Hoppas att ni slapp vara strömlösa, vi vart det i kattiljoner minuter... Matte säger att det varade i 4 timmar...
  Några smällare stör inte oss heller.
  Nosgos!

  SvaraRadera
 6. God fortsättning på er! Fyjam vad otäckt det var med alla raketer igår! Här smällde det och blixtrade i flera timmar. Jag blev så rädd att jag nästan tappade pälsen. *morrhårsdarr* Matte och Wilma försökte lugna mig men jag sprang och gömde mig. FLera gånger trodde jag att det otäcka var över och precis när jag vågade mig fram igen så började det igen. Fyjam vilka otäcka påfund tvåbeningar kommer på! Kunde de inte ha lagt pengarna på oss katter istället för att skrämma pälsen av oss? Matte sa att skällisar också kan bli lika rädda och de måste ju även gå ut bland det otäcka, tur att vi har lådan inne...
  Idag skall jag bara sova och gosa lite. Det behövs en sån dag efter natten.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Det verkar som om ni haft en bra dag trots smällarna. Klok matte som gör lite extra för att lugna er en sån dag, men vi visste ju sedan tidigare att ni har en klok och snäll matte. Blev det nån spännande film?

  SvaraRadera