lördag 10 april 2010

Busringning

Åh, jag har hittat en så fin ny leksak! Den är toppen! Man får motion när man hoppar efter den. När solen skiner, så blänker det så fint i leksaken. Och så kan man spela MUSik med den. Plingeling-pling-plong, låter det. Kan det bli bättre? 


De stora killarna, Findus och Isak, lekte mycket med den när de var kattungar, men inte nu längre. Så jag får ha pling-plongen alldeles för mig själv!


Rasmus: Först tjongar man till hänget... *viftar med tassen*

... sedan börjar allt att gunga!

Hör ni vad fint det klingelingar?

I vanlig ordning så har matte en massa synpunkter. Hon är rädd att jag ska ha ned pling-plongen så att glaset går sönder och vi gör illa oss. *fnys* Så när hon hörde plingelinget, så kom hon i vanlig ordning galopperande. Jag såg nog, att hon hade blomsprutan liksom lite gömd bakom ryggen. Men hon blev jättesnopen när hon såg oss kissar. Vi satt i hallen och stirrade på dörren, och höll inte alls på att MUSicera. Det var lillgrannen som plingelingade på sin klingmojäng på barnvagnen. Vi retades med matte och jamade, att hon kunde gå ut i trapphuset och duscha bebisen med sin blomspruta. *fniss* Det tyckte inte matte var någon bra idé alls.

9 kommentarer:

  1. Jamlars så skoj det verkar. Jag brukar ju själv musicera med persiennerna. Husse reagerar likadant som er matte. *suck* Människor är så känsliga. Tassen!

    SvaraRadera
  2. Sippo - det är väldans roligt! Tycker att tillverkarna kunde göra mer hållbara grejer så slipper matte vara så orolig. Persiennharpa låter också jamarns skoj! Skulle vilja prova, men vi har inga sådana instrument. *buff*

    SvaraRadera
  3. DEt vore så klart illa om glaset gick sönder så ni skadade er, men fråga matte om hon inte kan ta bort glaset. Eller slutar plingelingandet då? Kul att matte blev lurad av grannpojken, men det är ju märkligt att vi katter alltid blir misstänkta i första hand för allt bus.

    SvaraRadera
  4. Vilken kul grej! Snygg är den också! Klart man måste få leka. Ni lurade matte rejält! Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Kattson - den här gången fick allt matte se, att det inte alltid är vi som hittar på bus. Ska jama med matte om att ta bort glaset. Åtminstone konen, som det ska sitta ett värmeljus i. Tror det plingelingar fint ändå. Tass.

    Dui och Deco - den är himla kulig att leka med! Fast matte påstår, att den inte riktigt håller för att ha en katt dinglande i hänget. Tycker alla ljuslyktor borde hålla för att ha MINST tre katter hängandes i sig! Annars är det väl bara skräp? Matte blev grundlurad. Ska jama åt bebben att han plingelingar fler gånger. Nosbuffar.

    SvaraRadera
  6. Mjau, vilken rolig leksak! :-)

    SvaraRadera
  7. Molly och Grabbarna - den är så jamarns skojig! Allra roligast är nästan reaktionen man får från matte. :D Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. Vilken rolig grej och vilka fina bilder :) Konstigt att mattar och hussar ska ha synpunkter på allt. Man får passa på som bäst när de inte är hemma! hihi. Tasskramar!

    SvaraRadera
  9. Siri, Blueberry och Wildberry - tack, min nya leksak är väldans rolig! Förstår inte att matte ska klaga på så mycket? Får göra som ni tipsar om: när matte är borta hoppar missarna i fönstren. :) Nosbuffar!

    SvaraRadera