lördag 3 april 2010

En ljuvlig doft i luften

IMG_0035
 Findus: Varifrån kommer doften? *flemar*


Ååå! En ljuvlig doft i luften! *snusa, sniffa* Men var kommer den ifrån? Rasmus petade upp dörren till sopskåpet för att undersöka saken närmare.
IMG_0079
Rasmus: Är det från det här skåpet, månntro?

Nix. Men någonstans i närheten är det bestämt. Isak gör en insats och kontrollerar ett annat köksskåp. Men ack, inga ljuvligt goda dofter därifrån heller.
IMG_0050 Isak: Grabbar, här är det inget spännande alls.

Då, äntligen, öppnar matte dörren till mikron och plockar fram räkorna. Vi snor oss kring hennes ben och jamar sånger i höga ciss. Ååå, vad det doftar underbart!
IMG_0071 Findus: Inte kameran nu, matte! *lipar*

Hoppas ni också har fått lite godbitar idag, vänner.

11 kommentarer:

 1. Fnisssss! Jag såg just nu att ni har en räkkalender som räk-nar ner till era födeledagskalas! Fiffig anordning! Ska be min matte fixa nåt sånt också! :)Räkor är gott, men rökt skinka är godare, tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Så gott det ser ut. *dreglar* Fast vi får nöja oss med torrisar och Dentabits. *suck*

  SvaraRadera
 3. Får morötter idag! Det ska bli härligt gott *dregel*
  *Kaninsniffar* Kaniniss

  SvaraRadera
 4. Fjutten - rökt skinka är mums, tycker vi också! Och tonfisk. Räkkalender är jättebra att ha. Inte så att vi tror att matte glömmer oss... men för säkerhets skull! Wikki tipsade om de där, men det finns säkert andra också. Kurr och burr.

  Sippo - det var jättesmaskigt! Men Dentabits är toppengott, det med. Hoppas du hittar fler papperslappar så du kan köpa egna. Så kan man ta så många som man själv tycker är lagom. *slickar nosarna*

  Kaniniss - morötter är inte en av våra favoriter, men vi förstår att det är en läckerhet om man är en "lille skutt". Hoppas du får mååånga morötter. Tass.

  SvaraRadera
 5. *Dregel,dregel*, va mumsigt! Känner doften nästan ända hit till Torpet!

  Tassliga svansviftningar från Bröderna Bus

  SvaraRadera
 6. Chinook och Cherokee - det doftade så underbart! *suckar längtande* Matte brukar gömma räkorna i mikron tills de tinat. Det är nästan så att hon inte tror att det skulle finnas några kvar om de fick stå på köksbänken? *oskyldiga miner* Tassvink.

  SvaraRadera
 7. Jamjammensan, räkisar är bäst! Har mumsat i mig mina söndagsräkor alldeles nyss
  *slickar mig om nosen*
  Tass!

  SvaraRadera
 8. Liza - räkisar är alldeles underbart! Söndagsräkor låter som en bra kattradition. Ska jama med matte om att införa det hos oss med. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Vilken påsklyx :) Ser väldigt gott ut! Här hemma är det ingen ordning alls, vi har minsann inte sett röken av varken matte, husse eller några räkor. Fnys! Hoppas att de bättrar sig illa kvickt annars måste vi börja protestera! Ni ser i alla fall ut att ha det mysigt :) Tasskramar!

  SvaraRadera
 10. Jag är Store Skutt! Jag stor kanin nu!

  SvaraRadera
 11. Siri, Blueberry och Wildberry - det var jättegott! Tycker det borde vara lag på, att om matte och husse försvinner, så borde detta kompenseras med en stor portion räkor. Men de har säkert tänkt ut en kompensation till er, en myskväll eller så. Nosbuffar.

  Kaniniss - så klart du är en STOR kanin! *slår tassen för pannan* Borde vi ha kunnat räknat ut, ju. Då borde du få ännu fler morötter! Tasskram.

  SvaraRadera