torsdag 1 april 2010

Godis på tub

Undrar om matte kommer att se ut som ett russin när hon blir äldre? Hon tror det själv, åtminstone. Och så skyller hon på oss! *förnärmat sniff*


Anledningen är att vi är ovanligt omtänksamma katter. Vi tycker inte, att hon ska kladda ner saker! Så när hon smorde in händerna igår, ville vi inte att datorns tangentbord skulle bli kladdigt. Det är väl ändå rimligt? Därför klamrade sig Findus fast med alla fyra tassar på mattes hand och slickade av handkrämen. Så där! Inte minsta klet på datorn! Dessutom smakade det riktigt gott.


Samma sak när hon smort in sig med ansiktskräm till natten. Så klart ska örngottet inte smutsas ned! Bort med kletet bara. *slick, slick*


Bara därför säger matte, att det nog beror på oss om hon blir väldigt rynkig i ansiktet. Fast hon skrattar när hon säger det. Det gör inte så mycket med rynkor, om de bara kommer sig av skratt och vänliga leenden. Men sura och missnöjda miners-rynkor... Fy jam!

10 kommentarer:

 1. Så duktiga ni är som skyddar dator och örngott. Det borde belönas med lite godis, tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Det är bra att ni skyddar datorn från massor av kladd! *kaninsniffar* Gissa vem!?

  SvaraRadera
 3. Jag tror matte kommer få många skrattrynkor när hon blir äldre. Med sån mysig familj som hon har blir det många tillfällen till både skratt och vänliga leenden. Och såna rynkor som man får av det är vackert. Då syns det att man levt.

  SvaraRadera
 4. Det där har jag aldrig provat, men jag har sett att Piff gör så där på matte varje morgon. Hon tvättar mattes hår också, gör ni det också? Själv tycker jag det räcker att jag håller min egen päls presentabel. Tass!

  SvaraRadera
 5. Sippo - det har du förstås rätt i! Ska genast jama med matte om saken. Tass.

  Kaniniss - japp, datorn måste fungera så att vi kan tassa runt på bloggarna hos våra kompisar. *kurr*

  Kattson - mmm, vi har det roligt ihop, matte och vi! Och sådana rynkor är faktiskt fina, tycker vi med. Tasskram.

  Gustav - håret låter vi bli, men hudkräm går icke att låta vara. Men så kör matte med oparfymerat, förstås. Undrar om vi kan få lite i påskäggen? :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Vid kyrkomötet i Nicaea år 325 fastställdes den regel enligt vilken påskdagen firas första söndagen efter första metonska fullmåne efter 20 mars – oavsett när astronomisk fullmåne eller vårdagjämning inträffar. Komplicerat men nu är det påsk i alla fall kram till er alla på fyra och två ben.Synd att vi inte har en matte med sån där kräm det verkar intressant "funderar". Husse är dålig på kräm. Ja när han kokar kräm så blir det klumpar. Det är även rätt killigt att tvätta husse i ansiktet. Han är liksom stickig i ansiktet. Enda ställer som är slätt är uppe på skallen en stor kal fläck den är tvättbar.

  SvaraRadera
 7. Vad är det för gott klet er matte smetar in sig i. Annars är ja övertygad om att kattsaliv i samband med lätt kattungspealing är en mycket undergörande hudkur för tvåbeningar.

  Nosbuff!

  SvaraRadera
 8. Pricken, Svart, Moses,Pi - metonska fullmånen har vi dålig koll på. Tur man kan tjuvkika i almanackan när det är påsk, annars hade det nog blivit för svårt. Spännande att koka kräm, fast det kanske inte är sådan som matte kletar in sig i? *funderar* Kanske kan er husse prova smörja med kräm på huvudet, om det är stickigt att tvätta ansiktet. :) Kurr och burr.

  Nea - vilken smart kattfröken du är! Det är klart att matte får peelingbehandling när vi tvättar av hudkrämen. Ska genast jama att vi vill ha lite extra räkor för hudterapin. På tuben står det att krämen innehåller karbamid, men de har förstås stavat fel. Kattsaliv ska det ju stå!!! Nosbuff tillbaka.

  SvaraRadera
 9. Annars så har Nova och jag ett jämrans gott godis på tub som heter Gimpet MultiVitamin det är både nyttigt och gott!
  Glad Påsk NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 10. Wikki - det godiset har vi inte provat. Fast det låter som om matte inte ska smörja in sig med det först? ;) Vitaminer ska ju vara nyttigt så matte får nog kika lite efter ert godis. Glad påsk till er med, Wikki och Nova, och till era människor också, förstås! Nospussar tillbaka.

  SvaraRadera