måndag 19 april 2010

Hjälp oss, Måsart!

Katterna i Bie visar en så rolig film, som vi var tvungna att låna med hem till oss! Undrar om man kan visa den i undervisningssyfte för vår kompis Måsart? 


Tänk, så bra om Måsart kunde hjälpa oss. Smyga in i affären och hämta lite extra Dentabits när förrådet börjar sina... *drömmer*
Fast det förstås, man ska ju inte tjuva saker. Men tänk om... *suckar*

17 kommentarer:

 1. Ni bör också titta på den joddlande gurkan "flinar" det finns under fliken *KÖP VÅR BOK*
  Nästan varje flik döljer något från You Tube.
  Kolla fliken *HELSTEKT GRÄVLING* Där finns skön sjungande grävlingar som verkar ha ätit något olämpligt en svamp. Under fliken *PRICKEN LODJURSÖRA* finner ni från You Tube "For Ireland I'd not tell her name". Den spelas på vevlira så vackert så man gråter. Nu får ni utforska mera på egen tass.
  Varma tassar..............

  SvaraRadera
 2. Vilken tjuvaktig mås. *fniss*

  SvaraRadera
 3. Måsen var hungrig. Nu när jag tänker på det är jag det med. Ska gå o äta.
  *kaninsniffar*Kaniniss

  SvaraRadera
 4. Pricken, Svart, Moses, Pi - ni har verkligen mycket skojigt gömt i olika vrår! Där kan man tassa runt länge bara njuta av att upptäcka. Tassen!

  Sippo - och så målmedveten den verkar! Undrar just om det var första rundan där inne eller om det var en vana? *kurr*

  Kaniniss och Materia - säkert var han hungrig, men det gick ju att ordna på egen vinge. Smaklig morot!

  SvaraRadera
 5. *Fnissar*, en mås som tar saken i egen näbb!Tass för att ni delar med er så vi får lite skoj. Det behöver vi!

  SvaraRadera
 6. Fjutten - det var så lite. *blyg* Vi delar så gärna med oss så alla får lite kuligheter. Saken i egen näbb! *fniss* Det kanske var plockgodis? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 7. Tjuvaktiga skator har jag hört talas om, men måsar? Det är inte värt att man låter påsar med kattgodis ligga framme längre, i alla fall inte utomhus.

  SvaraRadera
 8. Och här som finns så många måsar som inte gör ett skapandes grand utom att flyga omkring. Här ska dresseras! *tassar ut med bestämda steg*

  SvaraRadera
 9. Kattson - hemskt om man blir av med sitt kattgodis! Måsar kan nog vara ganska klipska. Matte berättar, att de fått sätta upp ett anslag vid en korvkiosk, där de varnade för måsarna. Måsarna hade lärt sig störtdyka och snappa åt sig korven från brödet. *fniss* Det skulle man ha filmat! Tassen!

  Gustav - oj, vad spännande! Du måste jama hur det går med dresserandet. Vore väl katten om inte veckoransonen Dentabits ökar på något mystiskt sätt nu... Kurr och burr.

  SvaraRadera
 10. Vore praktiskt med en egen Mozart, Men som ni jamar man vill ju inte vara tjuv och fjäderkotletter är gott! Nosbuff

  SvaraRadera
 11. Dui och Deco - det är visst bara tomater man ska tjuva. Fjäderkotletter låter gott, men det är för litet nät för att de ska kunna flyga in på vår balkong. *sniff* Nosbuffar.

  SvaraRadera
 12. Hihi, det syns att det inte var först gången. Måsen visste exakt var den skulle gå och hämta tjuvgodset. Det är helt enkelt en återfallsförbrytare affären har att göra med.

  SvaraRadera
 13. Sol-Måne - ni har nog helt rätt i det ni jamar! Det ser så inövat ut. En riktig plockepinn-kupp. Plocka åt sig godiset och sedan pinna iväg! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 14. Fnissar så morrhåren hoppar. :)

  Man kanske kan träna en sån där att fixa lite Dentisar.

  SvaraRadera
 15. Nea - mjauvisst, så kan matte stå där med sina ransoner bäst hon vill! *fniss* Matte tycker nämligen också att man bara ska få två-tre bitar per dag. Då vore det väl bra om man hade ett eget förråd? Kurr och burr.

  SvaraRadera
 16. Den mesta erfarenheten jag har av måsar var dels en otäcking som hackade på en grannkisse, usch, och en som jag gjorde lunch av, på den tiden jag var utekatt. Nu för tiden får jag betrakta dem från balkongen. Antar att vi dresserat husse till att vara vår "mås" och hämta godbitar till Nova och mig... *fniss*
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 17. Wikki - hackmås låter riktigt otäckt, för de är ju så stora, de där fjäderfäna! Att dressera husse eller matte till att vara ens personliga hovMÅStare verkar vara en plan värdig en klok och listig katt, anser vi! Kurr och burr.

  SvaraRadera