söndag 4 april 2010

Mästerskräddaren

En mästerskräddare här bor i staden, han skräddar kjolar mest hela dagen...  *jamar för full hals* Fast det måste vara fel! Missterskräddare heter det väl ändå?

Så vill jag bara påpeka, att den här gången är det inte min design på kläderna! Matte köpte en jeanskjol på rea. Det var sådana där revor i den, som matte konstigt nog inte är så förtjust i. Men de fanns där från början, så det så! *stampar med tassen* Så i dag har jag hjälpt matte, att sätta kattplikationer på kjolen, ovanpå revorna.

Rasmus: Ska hjälpa dig att nåla fast tyget, matte.

Matte var väldans glad över min hjälp. Utom när jag skulle hjälpa henne att bita av tråden. Saxar kan man inte lita på, jamade jag. Men hon tyckte att jag bet av tråden för ofta. *suckar* 

 En smårutig appli... öh, kattplikation.
Är det inte stiligt, säg? *stolt*


Här kollar jag kjolen på nära håll, så att matte har sytt fast allt ordentligt.

Gäsp! Man blir trött av att vara missterskräddare. Ska be matte ersätta mig för allt jobb med lite Temptations. Jag gillar kyckling och ost-smaken! *slickar nosen*

10 kommentarer:

 1. Men vad ni har jobbat, du och matte! Såååå fiiiint!*beundran* Min matte sa att hon fick in-spinn-ation att göra något liknande så imorgon tar vi kanske fram spinnmaskinen, nä SYmaskinen och skapar! Tass tass!:)

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat! Utan er vet man ju aldrig hur det skulle slutat. Nu har ju matte en kjol med snygga katter på. Kan ju inte bli mycket bättre.

  SvaraRadera
 3. Fjutten - tack, vad roligt att du tyckte om den! Vi jobbade jättelänge, för jag skulle hålla fast tyget med tassen när matte sydde. Då blev hon så ängslig och flyttade på mig en bit. *fnys* Kul om du och din matte syr något. Då måste du visa upp det! Kurr och burr.

  Sippo - det är allt bäst att matte får tassistans av oss kissar, om något ska bli gjort ordentligt. Kjolen blev riktigt fin, men det är klart... *funderar* ... nog skulle den varit ännu finare om katterna sett ut som oss?

  SvaraRadera
 4. ...Annars är ju vi katter bäst på att spinna saker... *fniss*
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 5. Åh så snyggt! Vilket bra kontrolljobb du gjort Rasmus

  SvaraRadera
 6. Wikki - stämmer! *ler* Idag ska vi stödspinna för matte när hon tar itu med ett annat projekt. *kurr, kurr* Nosbuff.

  Nea - det blev fint, men det var nog tur att jag var med. Annars hade det nog blivit kattastrof. Tack, tyckte det var bäst att kolla kattplikationerna noga. Tass!

  SvaraRadera
 7. Förresten, ni har fått en utmaning på min blogg - en snäll! http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.14476662
  TassKram Wikki

  SvaraRadera
 8. Wikki - vilken rolig idé! Måste leta i fotomapparna. *bläddrar* Fast vi tror att vi härmar Sippo och bara publicerar vår egen bild utan att kulla andra. Så får de som vill leta i sina egna fotogömmor... Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. Det var fina kattiplationer ni hittat till kjolen. Fast, som du säger, det hade så klart blivit ännu snyggare om katterna varit lika er, men man kan inte få allt. Utan er hjälp hade kjolen säkert inte blivit användbar.

  SvaraRadera
 10. Kattson - som du jamade, hade vi inte hjälpt till hade det nog inte gått alls. Troligen hade matte sytt igen alla öppningar av bara farten och fått använda kjolen som bordsduk i stället. Tass.

  SvaraRadera