fredag 2 april 2010

Vårt aprilbus

I går var det första april. Vi hade kanske inget riktigt aprilskämt att lura matte med, men vi hade i alla fall hittat på ett litet aprilbus.


Rasmus: Gissa vem som har designat? *stolt*

Ni kanske minns, att vi tidigare jamat om att Rasmus ville designa kläder? Nu hade han passat på att designa om en av mattes tröjor, när den låg i IKEA-kassen med rena, hopvikta kläder. Han gjorde ett mycket dekorativt, halvcirkelformat mönster längst nere vid fållen.

När matte klädde på sig för att skynda till jobbet, märkte hon inget. Det gjorde hon först när hon tog av sig jackan på jobbet. Hennes arbetskamrater hade väldigt roligt och tyckte det var ett riktigt lyckat aprilbus från vår sida. Kanske får Rasmus fler uppdrag att piffa upp kläder?

Idag har det varit härligt väder ute. Balkongen var riktigt varm medan solen låg på, och vi kunde sniffa lite på uteluften genom nätfönstret. Sedan har vi legat inne och myst i solskenet också. Man mår bra av solsken i pälsen, så är det bara!

Isak: Härligt solsken! Tror jag måste ...

... rulla runt lite och värma rumpisen också!

10 kommentarer:

 1. Oj, vilket tjusigt båghål du fått till Rasmus! Snart kommer ALLA vilja ha kläder som ser ut så, för då vet man att de är av design Rasmus, och kostar JÄTTEMÅNGA pengar. Då kan du köpa ett helt berg Dentabits! Tass!

  SvaraRadera
 2. Det är lika bra att Dior, Prada, Yves Saint Laurent m fl lägger ner verksamheten - nu är det Rasmus Design som gäller! Jättefint jobb och helt egen idé också. Undra på att mattes arbetskamrater blev imponerade. Fina bilder på solande Isak också.

  SvaraRadera
 3. Men så snyggt! De kommer inte att dröja länge förrän vi får se de stora modehusen ta efter! Säger som Kattson här ovan. Chanel, Dior & Versace släng er i väggen.

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt designat! *imponerad* Tänk så många Dentabits du kan tjäna på att designa kläder åt kändisar. *tass*

  SvaraRadera
 5. Jättesnygg design! Nu vet ni vilket yrke ni kan välja på: designa eller chipsprovare *fnissar i tassen*
  *Kaninsniffar* Kaniniss

  SvaraRadera
 6. Wow, imponerande! Ska kolla om jag kan göra något lika fint till min matte!

  SvaraRadera
 7. Gustav - tack, jag gnagde jätteförsiktigt för att få så jämn och fin kant! Tänk om jättemånga vill köpa mina kläder? *drömmer* Då kan jag köpa räkor och Dentabits! Och hjälpa andra katter också, förstås. Kurr och burr.

  Kattson - tänk om jag kunde konKURRera med alla kända märken? Åååå, vad spännande! Jag blir alldeles till mig, får nog gå och solkatta mig bredvid Isak en stund. *buff*

  Nea - tack, jag är väldigt nöjd själv, måste jag jama. Det ska bli SÅ spinnande att se de stora modehusens väsningar, jag menar visningar. Tänk om de tar efter mina idéer? *trampar upphetsat med tassarna* Nosbuffar.

  SvaraRadera
 8. Sippo - hur många Dentabits kan det bli, tro? *räknar på tassarna* Det räcker nog till massor med påskägg. Då ska jag ge ett till alla mina bloggkompisar!

  Kaniniss - visst blev det fint? Ska jama åt Findus och Isak att de kan försöka satsa på kurriärer som provsmakare. De ÄLSKAR att smaka på mat. Tass.

  Fjutten - du kan säkert överraska matte med något! Försök bara komma åt något plagg när det ligger framme, just efter tvätt kanske. *Kurr*

  SvaraRadera
 9. "Lill-Spinkis" (Chinook) brukar göra små hål i mamsens tröjor, och det är ju alltid HAN som "ställer till det" här på Torpet!
  Kurr & Burr

  SvaraRadera
 10. Chinook och Cherokee - aha, en pysslig och konstnärlig kisse till? Skulle vara spinnande att se något av Chinooks alster vid tillfälle! Tass.

  SvaraRadera