onsdag 26 januari 2011

Löjlig låda och fin award

En fin award har tilldelats oss av Kjelle Bus.  Vi tackar och bugar, och blir så stolta att svansarna och morrhåren står i givakt. *spinner*Det finns en del regler med awarden. Tyvärr är vi inte alltid så bra på att följa regler, men vi ska göra så gott vi kan.
1. Tacka och länka tillbaka till bloggaren vi fick den av. Klart! *tasstämpel*
2. Jama om sju saker som ni inte vet om oss.  Hmm, det här kan bli lite lurigt. Matte skvallrar ju fortare än en gris blinkar så fort vi gör någonting. Ska försöka, i alla fall.

 • Lillmissen har några svarta och några rosa trampdynor på sina framtassar. Jättesött!
 • Findus morrar djupt nere i strupen och rusar till ytterdörren när han hör någon röra sig i trapphuset. (Matte viskar: Fast om någon skulle vara på väg till oss, tvärvänder han och gömmer sig. Pronto.)
 • Isak var den som inledde "inte nudda golv"-perioden för grabbsen när han anlände som kolsvart liten panter från katthemmet. Perioden pågår ännu.
 • Vi tycker mycket om tidningen Kattlivs medsända små matprover. Ibland så mycket att de är uppätna när matte kommer hem från jobbet. Men vadå?
 • Findus smaskar med god aptit i sig potatisskal. Det är alltså inte mattes avsikt att mata honom med dem, men han knycker dem.
 • Maggos med kvittermissen fungerar ungefär som en parkeringsautomat. Tiden går ut efter ett tag. Händer kvarhålles på egen risk.
 • Vi missar använde mattes motionscykel mer än hon själv gjorde. Jamarbra klätterställning!
3 och 4: Ge awarden till 7 andra bloggare samt kontakta dem och påjama att de fått en award. Det är nu det blir rackarns besvärligt. Matte och vi har så svårt att välja, för vi tycker att alla fina och snälla bloggkompisar har så fantasstiska bloggar. Inte kan man välja och välja bort då? Hoppas att ALLA våra vänner känner att vi tycker att ni är värda den? För så blir vår lösning - en award till alla våra kompisar.

Sedan hälsar Rasmus att matte är färdig med sin löjliga låda. *fnys* Vänta bara, lillmissen ska nog kläcka en diaboliskt listig plan vad det lider.

 Isak: Skön sittkomfort. Men hur ska vi kissar få plats om du sätter på locket?

 Rasmus: Mmm. Vilken sladdspaghetti!

Rasmus: Vänta bara! Ska nog tänka ut något...

10 kommentarer:

 1. Som vanligt, höll jag på att jama, är ni värda awarden. Ni har verkligen en trevlig blogg som jag läser med nöje. Sen är jag mer skeptisk till er mates senaste påhitt. Hur ska Rasmus nu kunna fortsätta sitt jobb? Ska bli mycket intressant att följa utvecklingen på den fronten. Nikita.

  SvaraRadera
 2. Ni ÄR värda awarden, er blogg är jättebra och är BARA er!!!
  Håller med Kattson, det ska bli intressant att se om Finurliga Lillmissen kan fundilera ut nåt för att ta sig ett skråvmål "sladdspagetti" *fniss*
  Nosbuffar till er grabbar och en kram till matte

  SvaraRadera
 3. Jamar instämmande med föregående jamare! Jätteroliga sju saker som vi inte visste om er! *fnissjam* Tänk vad många olika roliga egenheter vi katter har... Ser verkligen fram emot att få läsa om hur Rasmus löser problemet med lådan!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Den awarden kom till de rätta missarna minsann! Jamarns intressanta avslöjanden om trampdynor (själv har jag EN enda brunsvart), potatisskal (inget i min smak men för all del) och motionscyklar (genial idé att göra om den till klätterträd).
  Vi har också fått en award, fast det var matte som skulle svara på frågor. Tassa in så får ni se!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. Det är alltid lika mysigt och roligt att titta in hos er! Man känner liksom kreativiteten flöda i denna härliga blogg!
  Ett litet tips till Rasmus: Vässa en klo, så kommer du säkert emellan i ett hack i den där snabeln som hänger ut. Sedan är det bara att bända, och tjoff! så är du framme vid den goa sladden!

  SvaraRadera
 6. Grattis till awarden, som ni utan tvekan förtjänar. Ni jamar om viktiga saker i kattkretsarna och man kommer alltid tillbaka hit för att få höra senaste nytt. Väldigt intressanta punkter som ni radade upp för oss. Nu vet vi ännu mer om er! Så håller Tindra och jag tassarna för att Rasmus kommer på hur han ska komma åt sladden.

  SvaraRadera
 7. Grattis till awarden! Den är ni väl värda! Matte är allt klurig men vi tror att ni snart kommer på ett sätt att ta er in i boxen. Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Tar hon alltid i så hon spricker eran matte?
  Kättingar och nu värsta lådan, bara för att ngn kabel blivit avknipsad.
  Men en kväll glömmer hon bort locket!
  Passa på då!

  SvaraRadera
 9. Åh så många saker jag fick reda på nu på en gång , det var ju jamars så bra :)
  Den där lådan den ser då inte för kul ut :(
  Inte med locket stängt i alla fall ;-)
  Men du Rasmus visst hittar du väl på ett sätt att komma in i lådan snart ??!!

  SvaraRadera
 10. Jamar ***Grattis*** till Awarden :)

  // Jam Kram & NosePûssar från oss.......

  SvaraRadera