tisdag 25 januari 2011

Skyddsbunkern

Men vad i hela Jamlunda har matte hittat på nu? Efter att ha varit borta en stor del av dagen (nåjam, vad kan man vänta sig? IKEA en avlöningsdag...) kom hon hem med en mystisk trälåda. Det visade sig att hon köpt ett skyddsrum till mobilen medan den ligger på laddning. Ni vet, om det kommer en sugen avknipsarkatt i närheten så finns inga sladdar att knipsa.


Pränt - panic room för mobilen.

Matte tänkte som så, att man kan låta sladden till ett grenuttag löpa genom hålet, givetvis försedd med kabelskydd. Därinne kan man lugnt låta den tunna laddarsladden sitta ikopplad i grenuttaget. Fiffigt, va? Tycker matte, i alla fall. Fast ingen vet vad Rasmus smider för planer.  =^.^=

Sedan har vi märkt att matte haft så mycket konstigt för sig. Stånkat och pustat och flyttat på en massa saker i vardagsrummet. Så nu ikväll ringde det på dörren, och in kommer två människor av hussesort och bär in en massa paket i vardagsrummet. Tyckte nog att matte mumlade något om ny soffa. Tänkte omedelbart på Nea och Simba och deras ovärderliga monteringstips. 

 Rasmus: Vilken jamarstor kattong! Får vi behålla den? 

 Isak: *sniffa, snusa* Intressanta budkilledofter.

Findus: Vadå gömma sig bakom gardinen? Kollar bara så att budkillarna inte försvinner med vår nya ampellilja, juh!

8 kommentarer:

 1. Kattonger är ju kuliga men det är bäst att ni är med och kollar så att allt är med. Hoppas verkligen att det saker som ni gillar när de envisas med att göra om hela tiden. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi ser fram emot att få läsa om MONTERINGEN av innehållet i KATTongerna.
  Kul kisse ni "ritade" med hjälp av tangenterna =^.^= gullig!
  Nosgos grabbar å en kram till matte.

  SvaraRadera
 3. Oj vad spännande med alla kattonger! Självklart hade Findus bara koll på ampelliljan! Vilken fin låda för mobilen, men jag tror nog lillmissen är smartare än så.... *fniss*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Nu ska det bli spännande att läsa om hur ni monterar soffan med assistans av matte. Framför allt ska det bli intressant att se om ni godkänner den, och hur klösvänlig den är.
  Rasmus är en klurig katt, nog får han sladden enkelt fatt!

  SvaraRadera
 5. Men vad är det för farsoner ??!!
  Mobilgömma = FUSK !!!!
  Så er matte var så himlans taskig att hon inte köpte någon Råtta Gosa till er ??!!
  Dom är mycket tåliga kan jag meddela !!!
  Så nu vet er matte det , så kan hon ju köpa en nästa gång hon åker till Farbror Kamprads affär :)

  SvaraRadera
 6. Men är det ER tur nu? Tur att det finns moneringsanvisningar i bloggarna så matte inte sätter möbeltassarna på kuddarna i soffan. Hoppas ni får behålla kartongen sedan matte tömt den. Antar att det är den man betalar för, eftersom den ju år värdefullast.

  SvaraRadera
 7. Vi väntar med spänning på att få veta hur Rasmus löser detta problem. Ta många bilder på matte när hon monterar ihop soffan, så ni har bildbevis på att det är ni som är arbetsledare.

  SvaraRadera
 8. Hejsan Grabbar !
  Kan ni tänka er att lilla jag har fått en Award ända från Americat :)
  Åh nu vill jag skicka awarden vidare till er !
  Den finns att hämta på min blogg :)

  SvaraRadera