onsdag 12 januari 2011

Proschekt

Det var värst vad matte sitter djupt försjunken framför datorn. Är det något sådant där proschekt hon håller på med? Äsch, hon leker mest, verkar det som. 

Will Smith? Al Gore? Simon Cowell?

Jahajam, det här är det något konstigt med. Matte letar efter cat quizzes och detta är alltså resultatet när hon svarade på frågorna i kändistestet nedan.


Findus ska alltså påminna om Will Smith. Isak och Al Gore ska visst ha en hel massa gemensamt. Lillmissen Rasmus och Simon Cowell är lika som bär. Eller? Matte är lite dålig på kändisar, även om hon förstås känner igen namnen.  Här finns testet där man får svar på, vilken kändis vi kissar liknar. Fast vi vill faktiskt påpeka, att det är de som liknar oss!


I det här testet är det kändisens kissemisse som beskriver sin människa. Denna länk frågar om diverse kuriosa om katter och här finns ännu fler faktafrågor om oss missar. Och kolla, här är en hel sida som består av länkar till cat quizzes! Tror att matte kommer att fortsätta sitta och knåpa ett tag till...

8 kommentarer:

 1. Då kan Findus och jag ta varann i tass. Undrar just hur Will Smith ska få veta att han påminner om oss? Vad hedrad han kommer känna sig!

  SvaraRadera
 2. Ja, tänk vad glada Will Smith, Al Gore och Simon Cowell ska bli när de får höra att de har dubbelgångare! Visserligen är dubbelgångarna mycket sötare än originalen, men det hindrar ju inte att originalen bli jätteglada ändå.

  SvaraRadera
 3. Vaddå leka med katter på datorn när man har 3 stycken hemma som bara vill leka..konstiga är de ibland våra tvåbeningar, men det var kul sa matte när hon testade.
  Ni har en award att hämta hos oss. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Ska kolla testet och länkarna så fort vi kan, verkar hur kul som helst. Tyvärr har Frasse blivit sjuk så vi är inte igång som vanligt just nu. Men vi ville ändå skicka en hälsning och ett jam :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Hm, även jag var Will Smith. Han måste vara en jamarmysig individ. Jag tycker vi skickar en påse kattmynta som en gåva till honom.

  SvaraRadera
 7. Jag gjorde testet och jag är tydligen Angelina Jolie. Men jag vet inte de jag. Skulle aldrig adoptera så många kattungar som hon gjort. Tycker det räcker och blir över med Simba.

  Nosgos

  SvaraRadera
 8. Nu har jag oxå gjort testet :)
  Åh jag är Snoop Dogg ;-)

  SvaraRadera