söndag 30 januari 2011

Ludde och jag

Tror bestämt det har slagit runt för matte. Alldeles nyss kom vi på henne i vardagsrummet med en fönstergummiskrapa. Fast inte var det fönstren som fick sig en tvätt. Nää, hon satt och skrapade som en besatt på kelimmattorna på golvet. Hallåjam, vad är det som pågår?


När Rasmus kom för att se efter vad som hände, påpekade han att om matte gjorde sådär, så blev det jättesmutsigt. Faktiskt lossnade det stora tussar av hår och damm. Lillmissen petade med tassarna i dammbollarna för att visa vad han menade. Då sa matte mycket bestämt, mellan tänderna, att hon inte ville ha någon hjälp. Jahajam, ska det vara på det viset så...


Rasmus: Äh, då myser jag istället. Du och jag, Ludde. *kurr*

(Ludde är namnet på IKEA:s fårskinn som ligger i soffan.)

7 kommentarer:

 1. Lika otacksam matte som jag har läser jag !
  Åh så mysigt det verkar vara att ligga på Ludde :)
  Trodde först det kommit en misse till :)

  SvaraRadera
 2. Ludde ser riktigt mysig ut!

  SvaraRadera
 3. Håller er matte på med att "bygga" en ny misse av pälsen ni har blivit av med *stota ögon*???

  Ludde verkar luddigt mysigt :-)

  =^.^=

  Nosgos till er grabbar å en kram till matte

  SvaraRadera
 4. Men hur kan matte säga sådär? Fattar inte tvåbeningar att man ska vara tacksam för all hjälp man kan få? Och tvåbeningar behöver MYCKET hjälp.

  SvaraRadera
 5. Tur att du har Ludde i alla fall. Han verkar vara en mysig prick.

  SvaraRadera
 6. Vi håller med! Riktigt otacksamt när man försöker hjälpa till. Ludde verka mysig, bra att ha ett alternativ när matte är sur och man vill ha gos! Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Matte kom också hem med Ludde i helgen! Vi var lite avvaktande först, men insåg att han var helt okej att ligga på faktiskt. Du ser ut att ha det riktigt mysigt!

  SvaraRadera