söndag 27 december 2009

Besök hos kattdockanVi har lyssnat när matte har jamat med sina kompisar. Det låter som om det är en konspinnation på gång. Förklaringen kommer i bilder. Lyckas ni knäcka da Spinnski-koden?


Det är Rasmus som är utsatt för en konspinnation.


Matte ska boka en tid...
... hos katt-dockan! Vad jamar du, Isak? Heter det katt-dock-torn?Där ska Rasmus få zzznarka lite. Hos kattdoktorn sätter de in chips i nacken på katter. Mjau, vi vet att det är popcorn på bilden. Men det är i alla fall salta snacks.
Sedan gör kattdoktorn något i undre svansregionen. Matte viskade något om att kattrera. Detta kan resultera i att Rasmus får ha bryggartratt på huvudet.


Låter ruggigt, det där. Ska försöka få fram flera detaljer genom att lyssna vidare. Flera rapporter väntas komma från de hemliga katt-genterna.

12 kommentarer:

 1. Aj då. Tycker jag känner igen de där signalerna. Jag rekommenderar att uppsöka en plats i takhöjd.

  SvaraRadera
 2. Ånej, får vi katter inte vara ifred ens i juletider?!? Tycker att det är direkt skamligt att katterera en katt nu när julfriden är utlyst... nog för att både katterering och chipmärkning är viktiga saker, men sådant tycker jag skall skötas på vardagar. Hoppas att stackars Rasmus får gott om godis efteråt!

  Tass från Imma, abbemissa, som önskar er god fortsättning på julen.

  SvaraRadera
 3. Sippo - Rasmus tackar för rådet! Han ska genast fundera ut ett riktigt kattigt gömställe att ta till när det blir dags. Tryggt med erfarna commandokatter som kan coacha en i strategiskt tänkande. *tassvink*

  SvaraRadera
 4. Imma - skamligt är rätta ordet. Nu bokas nog tiden några veckor framåt, men en stackars katt vill väl inte få torrfodret i halsen och lyssna till lömska planer i juletid? Matte ska ta ut en semesterdag för att riktigt kunna pyssla om Rasmus och se att han mår bra efter nedsövningen, så godis blir det nog. God fortsättning, Imma och ni andra klosterkatter! Tass!

  SvaraRadera
 5. Ska man inte få ha julefrid?? Tycker det låter som om han ska till stickfarbrorn... det där med chips i nacken känner jag igen för det har jag själv.(föredrar såurcrem framför junion...)*fniss*. Det andra som han skulle göra låter som när Zoya var men hon blev uppskuren i magen. Det verkar vara lättare? för killar...

  SvaraRadera
 6. Maya - när vi hörde matte tissel-tassla om det här var det nog slut med julefriden. Stickfarbrorn, det ordet måste vi komma ihåg. *noterar* Så att vi vet vem matte pratar om. Kattdoktorn verkar vara en luring som kan kallas för allt möjligt. Vi ska jama att matte ska fråga om man får välja chip-smak. Blir det nåt över kan de ju skicka med hem! *mums*

  SvaraRadera
 7. ojdå här verkar det inte vara någon julefrid hos er inte...
  mjauars vid min svans,det där med kattererar,det vet vi vad det är och att ha kaffefiltertratt på huvudet är INTE rolit
  /tass och mjau.

  SvaraRadera
 8. Murre och Pip - vi har haft det jättefint i jul, men när matte jamar om sånt där, då är friden slut. Det verkar som om alla kissar vi känner är kattererade, så det kanske inte är så farligt. Men en katt måste dra gränsen någonstans, och den går vid kaffetratt! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 9. hej Findus,isak och Rasmus!
  kolla in bloggen igen,matte har nu lagt in en bild på rondellen....
  /mjau..

  SvaraRadera
 10. Pip och Murre - vi ska kika på rondellen!

  SvaraRadera
 11. Vi är lite rädda för kattdoktorn. Hrm... lite läskigt är det allt¨. /Tass, katterna på Katthemmet Kompis

  SvaraRadera
 12. Kompiskatterna - vi tycker också det är lite läskigt. Det blir så många andra ovana saker samtidigt: sitta i bur, åka bil och känna lukten av andra djur. Tass!

  SvaraRadera