lördag 19 december 2009

På en dörr nära dig?Här är vår dörr.
Där sitter äntligen vårt braiga märke uppklistrat. Matte fick tag på det för två år sedan, när Isak och Findus fortfarande var små kattungar. Hon ville att människor skulle veta att det fanns husdjur i lägenheten om något skulle hända. Bravo matte! *klappar tassarna*

Men sen kom Säkert Ställe-trollet och knyckte märket. Idag hittade vi det, så då klistrade vi snabbt upp det på ytterdörren.

Det är ett jättebra märke, fast fotot tyvärr blev suddigt. Man kan beställa det gratis från Djurskyddet och där finns också en mycket bättre bild.
 (http://www.djurskyddet.se/se/om-djurskyddet/material)

Matte är ledsen att hon inte kan göra snygga länkar än. Just nu törs hon inte experimentera. Hon har redan haft ett rabiesgalen varg-utbrott idag, när hon råkat klicka fel och det hände en massa spännande saker. 

3 kommentarer:

 1. Det är bra att ha lite sådana skyltar på dörren i fall att... Här är tips på en rackarns bra skylt som vi kopierat åt oss: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13124248
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 2. En sån skylt måste matte fixa åt oss! Tassen

  SvaraRadera
 3. Wikki - din skylt var jättefin. Där stod det också HUR MÅNGA missar som finns. Tänk om någon av oss skulle bli kvar bara för att man redan hittat de två andra katterna men inte visste att vi är tre!
  Kurr och burr.

  Dui och Deco - heja matte! Hon är rädd om er, det märks. Vår matte blir alltid nervös i adventstid, med alla levande ljus. När man bor som vi (14 våningar X 4 lägenheter per våningsplan X 4 portuppgångar) så räcker det inte alltid med att vara jättenoga själv.
  Nosbuff och kurr

  SvaraRadera