tisdag 29 december 2009

Kattdimensioner

- Hur länge räcker mutantmusen Pelle?
- Omkring 10 minuter.


Morr! Försök inte, jag hade Pelle först! *onda ögat*

Han är min, jamar jag ju! *tassen på Pelle*

Rätt i gapet! *smask*

*snusar* På doften miss-tänker jag Pelle för doping. Myntabola kattoider.
Ha! Dopad eller ej, den här musen klår jag hängande i en tass!Mutantmusen Pelle, 25 cm, räckte i ungefär 10 minuter. Sedan blev han Pelle Svanslös.

- Hur långt räcker 20 m tvättlina?
- Till en halv klösbräda.

Vår klösbräda. Den ser lite trådsliten ut. Matte har tänkt köpa en ny, men djuraffären har slutat med vår sort. Eftersom den är fastskruvad i väggen, vill inte matte köpa en annan storlek. Hon jamar att väggen kommer att se ut som en schwei...svej... hej-svejs-ost. Det vill inte matte. Konstigt. Vi gillar ost.
Matte köpte 20 meter tvättlina av sisal. Hon tänkte linda den runt brädan. Först måste råmaterialet inspekteras.

*sniffa* Neutral doft. *tugga* God bithållfasthet. Det är bara att börja, matte!
*tassar försiktigt* Bra lindat. Jobba på!

*krafsa, klösa* Klart tasscertifierad! Men varför i mjausingen har du bara gjort en halv klösbräda, matte? Vi måste göra tassikyr på bakklorna också!

6 kommentarer:

 1. Måste jama till matte att skaffa myntasprej att dopa mina möss med. Dopade möss verkar klart kuligare.

  Tass

  SvaraRadera
 2. Nea - hoppas att din matte hittar myntasprej. Dopade möss är väldigt kuliga. Men om man som vi är tre katter som vill leka samtidigt så blir mössen ofta amputerade.

  SvaraRadera
 3. Fankattiskt repotage om musisar och deras hållfasthet. Måste jama att jag tycker att det borde vara bättre kvalité. Dom går sönder så lätt. Händig matte ni har som fixar en klösbräda så där. *imponerad*

  SvaraRadera
 4. Mynta är bra det tycker vi också! Svansar och öron är det som ryker först här också! Matter är verkligen duktig som fixar klösbrädan, bra att ni kollar grunmaterialet redan från början så att ni vet att det funkar! Tasskram

  SvaraRadera
 5. Sippo - de katter som är tillverkarnas kattrollanter sköter nog inte sitt jobb. Testerna måste bli hårdare och svårare. Tror att många bloggkatter kan göra det bättre! Matte kan vara rätt tassfärdig, men mäta avstånd duger hon inte till. *suckar* Tass!

  SvaraRadera
 6. Dui och Deco - vi kissar borde nog kräva RESERVDELAR. Extra öron och svansar, tack! Bra att ni också är engagerade i kattitetskontroll av undermåliga produkter. Det behövs. Matte är duktig, men så fick hon ju stöd, instruktioner och uppmuntrande tilljam av verkliga experter. *sträcker på svansen* Tasskramar tillbaka.

  SvaraRadera