torsdag 24 december 2009

Spa

Gäsp! Nu är det äntligen lite lugnare, så här på julaftonskvällen. Redan tidigt i morse beslöt vi oss för att ge matte hennes julklapp. Hon fick en spa-behandling. Mjuk tassmassage för att väcka henne, spinnande mantra kurrades i örat. Som avslutning lite klo-akupunktur. Matte uppskattade alldeles säkert vår present, för hon beslöt sig för att vara snäll tillbaka. Vi fick vår frukost. Vi funderade länge på om vi även skulle ge matte lite aromterapi under tiden hon badade. Efter viss tvekan beslöt vi oss för att avstå, för vi är inte helt säkra på att hon uppskattade det förra gången. Konstigt. Och förresten har hon flyttat ut vår låda från badrummet.

Sedan har vi hjälpt matte att laga mat. Som tack för besväret har vi fått lite godbitar, fast inte riktigt så många som vi skulle velat ha. Men lite extra av den goda mjukmaten blev det allt, plus spännande prasslande papper och kartonger att leka med. Någon kattluva har vi  inte sett till, men de här kissarna har visst fått varsina.


Isak med gräddklick på nosen?


Rasmus med tomteluva?

De här söta kissarna kommer från NALLE. Henne hörde vi jamas om av Wikki och matte kunde förstås inte låta bli att beställa lite. Tillsammans med dessa tomtemissar vill vi passa på att önska er en riktigt

GOD JUL

5 kommentarer:

 1. Riktigt fina kattjulgranskulor. Hoppas ni har det bra och att julen fortsätter på ett bra sätt.
  Jul Jul

  SvaraRadera
 2. Jag brukar också ge lite tassmassage på husse. Han säger att han somnar bättre då. Det där med akupunktur, kan vara liiiite känsligt har jag märkt. Hyggligt av matte att ge er frukost i alla fall. *hehe*

  SvaraRadera
 3. Skat-Ann - javisst är de söta, tomtemissarna. Vi intensivmyser med vår matte och har det riktigt bra. En God Jul till dig och de dina! Kurr och burr.

  Sippo - alla katter är nog medfödda spa-terapeuter, det hör vi. Akupunktur måste sparas till endast särskilt svårbehandlade situationer. Matte är ganska väl dresserad när det gäller frukost i vargtimmen, så det är sällan det behövs.

  SvaraRadera
 4. Vilka omtänksamma katter ni är! Matte måste blivit jätteglad!Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Dui och Deco - vi är jättesnälla mot matte! Hon är lycklig som har väckarkissar och slipper vakna till hemska ringanden, pipanden och skrällanden från vanliga klockor. Nosbuff.

  SvaraRadera