fredag 26 februari 2010

Go´nattsaga

Hurrjam! Idag fick vi paket! Visserligen stod det mattes namn på paketen, men det var till oss i alla fall.

De fina kattbäddarna, som säljs till förmån för katthemmet Kompis beställde matte för några veckor sedan. Nu var de klara och matte hade hämtat ut paketet. Naturligtvis måste bäddarna undersökas noggrant.

Tjoho! Den går riktigt bra att åka kana med.

Bra komfort. Trampvänlig för tassarna. Excellent enkattskupé!

Flytta på mig? Din tur? Har du ett morrhår löst, eller?

Matte beställde två kattbäddar. Tycker att hon räknat lite fel. Borde ha beställt minst en åt oss var. Och så har hon fräckheten att jama att hon tänkt ge bort reserven till gammelmattes katter, när hon åker upp till allra norrigaste Sverige och hälsar på. Va? När vi har legat in dem så bra! Vet inte om vi går med på det.

Så fick vi ett paket till med posten. Jättespännande, tjockt kuvert. I det låg boken om Sippo. *svansdans* Så ikväll får matte ha högläsning för oss. Vi ska gosa in oss i kattbäddarna. Ta fram mjölklinserna med kattmynta och bara njuuuuta. Jama om myskväll med matte!

11 kommentarer:

 1. Vad många fina paket ni får! Vi ska också beställa Sippos bok nu... Spännande!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 2. Wikki - tänk, två fina paket på samma dag! Vi blev nästan lite yra i bollen. Så mycket nytt att undersöka. Sippos bok har vi längtat efter. Ska bli så spännande. Och underhållande, om vi känner Sippo och hans husse rätt. Nosbuff.

  SvaraRadera
 3. Hoppla, vilken lyckodag!Jamar som Wikki, vi beställer nu i helgen, och väntar tålmodigt på snigelposten sedan!

  SvaraRadera
 4. Rena julafton för er. Tänk så mysigt ni kommer ha det ikväll med mjölklinser och ny kattbädd. *spinner* Hoppas ni får mycket nöje med boken.
  *nosbuff*

  SvaraRadera
 5. Vilken kväll! Bäddarna såg jättemysiga ut och så högläsning ur Sippos bok, mycket bättre blir det inte! Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Det var ju jättefina bäddar. Och toppen att de går att skjutsa runt på golvet också. Sånt är viktigt. Tror knappt ni behöver kattmyntan ikväll när ni både har bäddarna och Sippos bok. Hoppas det är min tur att få mina ex snart.

  SvaraRadera
 7. Fjutten - vi trodde det var julafton, alla hjärtekatters dag och födelsedag på samma gång med så många paket. Riktigt spinnande! *kurr*

  Sippo - vi hade det jättemysigt. Himla bra bok ni har tassat ihop, du och husse! Hoppas att det kommer en fortsättning så småningom. Tass.

  Dui och Deco - det var högsta katt-klass på både bäddar och bok. Vi hade det toppen! *buff*

  Kattson - alla saker måste testas ingående! Det är vår uppfattning i alla fall. Men de här bäddarna kunde man använda till allt möjligt. Sånt gillar vi. Nu börjar nog Sippos bok trilla ner i postlådorna lite varstans bland kattbloggläsarna runt om i Sverige. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Alltså!
  Jag voffar bestämt att det ingår i Husdjurens Orubbliga Lag att det ingår att vi ska ha minst en mysplats i varje rum!
  De får gärna vara särskilt utvalda, markerade, med en extra matta, filt, mjuk korg eller dylikt. (fast ...dy-lik...vill jag minst av allt ha en mys-och sovplats...jag går helst inte i vattenpölar heller!)
  Så voff så!
  Mer mysplatser åt tassfolket!

  Trasslavovven

  SvaraRadera
 9. Trassla - dy-lika mysplatser är vi också tveksamma till. Men annars gillar vi ditt förslag skarpt! Filtar och andra mjuka saker är jättebra. Fast bäst tycker vi nästan om att sitta på matte. Där kan det i och för sig bli svårt att få varsin. Vi injamar: Mer mysplatser åt tassfolket! Kurr och burr.

  Ps. Trassla! Du har väl sett att du är med som länk hemma hos Wikki?

  SvaraRadera
 10. *vift vift vift*
  Voffar bara: Mattes Knä...
  *vift vift vift*

  Länk? Wikki? Jag?
  *skutt skutt skutt*

  SvaraRadera
 11. Trassla - Mattes knä är nog bäst. Tassa över till Wikki och kika så får du se länken. Kurr.

  SvaraRadera